ENERGETIX Winter Collectie 2019

Posted by on zondag, 27 oktober 2019 in ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Winter Collectie 2019 | 2020

ENERGETIX Winter Collectie 2019

Ook dit jaar presenteert ENERGETIX weer een exclusieve nieuwe wintercollectie met prachtige magneetsieraden.  Betoverend mooi of juist mannelijk stoer.  ENERGETIX heeft magneetsieraden voor dames, die uitblinken door briljante elegantie, maar ook magneet sieraden voor heren met een stoer markant profiel. Voor iedereen is er een passend sieraad te vinden. Een glamoureuze charme ligt over de nieuwe ENERGETIX wintercollectie:

Briljante elegantie voor HAAR – een opvallend, krachtig charisma voor HEM. Geschenken die inspireren en een grote waardering uitdrukken door de magnetische kracht.

 

ENERGETIX Diamond Edition

Sommige van de exclusieve sieraden ontvangen toegevoegde waarde door echte diamanten – echte geschenkenhoogtepunten – zeldzaam, in een gelimiteerd aantal en mooi.

De sieraden van de DIAMOND EDITION worden geleverd in een nobele ENERGETIX-geschenkdoos met een decoratief koord. Een diamantcertificaat bevestigt de authenticiteit van de stenen en een persoonlijk bericht kan worden verzonden op exclusieve wenskaarten.
Kortom, het perfecte, unieke (Kerst-)geschenk!

 

ENERGETIX Wintercollectie 2019

De nieuwe ENERGETIX Winter Collectie 2019 is vanaf 4 november a.s. te bestellen. En zoals altijd bij de kleine extra collecties van ENERGETIX geldt: OP = OP.

Dit betekent, dat de nieuwe magneetsieraden uit deze speciale collectie slechts ‘beperkt’ verkrijgbaar zijn. Dat maakt ze extra speciaal, want daarmee worden het  échte ‘Collector’s Items’. Vooral de trouwe ENERGETIX fans krijgen dus weer de kans om hun persoonlijke ENERGETIX Collectie uit te breiden met vrij unieke sieraden, waarvan er niet veel geproduceerd worden. Hier op deze website én op onze Facebook pagina zullen wij direct een melding plaatsen zodra de nieuwe ENERGETIX Collectie Winter 2019 ‘live’ gaat in onze webshop.

 

Cadeau TIP voor de Feestdagen?

We durven er bijna niet over te beginnen, want het lijkt misschien nog wat erg vroeg. Echter de tijd gaat zo snel! En voor u er erg in heeft is het alweer December. Een super gezellige tijd met feestjes en liefdevol samenzijn met familie en vrienden. Een tijd ook waarin we elkaar graag extra verwennen met een cadeau dat met zorg uitgekozen is. Te beginnen met Sinterklaas al over een aantal weken. En daarna snel gevolgd door de Kerst en Oud en Nieuw.

Dus voor alle drukte losbarst is dit misschien wel het juiste moment om u alvast te laten inspireren. Is het een aardige suggestie om dit jaar eens een ENERGETIX sieraad cadeau te geven? Want de ENERGETIX magneet sieraden of accessoires zijn perfecte geschenken voor dames, heren en kinderen. Omdat ze gewoon heel mooi zijn om te dragen én vanwege de weldadige magneetkracht in de ontwerpen. Een ENERGETIX cadeau heeft dus beslist meerwaarde en is geweldig om te geven aan juist die speciale mensen in uw leven. En vooral tijdens de Kerst is een ENERGETIX armband of ander sieraad een cadeau waarmee u de ontvanger altijd verrast en blij maakt.

 

ENERGETIX Cadeaubon | Leuker dan andere cadeaubonnen

De ENERGETIX Collectie is zó uitgebreid, dat u altijd wel een mooi sieraad zult kunnen vinden, dat precies bij iemands stijl past. Hoewel? Soms is er zoveel moois, dat het kiezen er niet eenvoudiger op wordt. In dat geval wilt u er misschien gewoon liever zeker van zijn, dat u uw kostbare geld uitgeeft aan een cadeau waarmee de ontvanger werkelijk blij zal zijn. En dan is een ENERGETIX cadeaubon wel zo leuk! Want u bepaalt het bedrag van de cadeaubon, die voor onbepaalde tijd geldig blijft. Hier leest u meer over de ENERGETIX Cadeaubon en hoe u die kunt bestellen.

 

Op tijd bestellen van uw Sinterklaas en Kerstcadeaus

Hoezeer we dan ook allemaal uitkijken naar alle gezelligheid rondom Sinterklaas en tijdens de Kerstdagen, de voorbereidingen slaan we het liefst collectief over, want die scoren hoog op de stressladder. Een goede planning is dan ook belangrijk. Voor iedereen. Wacht dus niet te lang met het bestellen van uw ENERGETIX cadeaus voor Sinterklaas en de Kerst. Dan kunt u het onderwerp ‘cadeaus’ al snel van uw activiteiten lijst afstrepen.

 

Gratis Verzending van uw ENERGETIX Bestelling

Wij melden het nog maar even. Wij versturen uw ENERGETIX bestelling supersnel en betrouwbaar én wij berekenen u géén verzendkosten. Houdt u er toch rekening mee, dat ook de vervoersdiensten extra veel pakketten te verwerken hebben, dus gaat het om een bestelling van uw Sinterklaas of Kerstcadeaus dan adviseren wij u om niet tot het laatste moment te wachten.

Wilt u niet afhankelijk zijn van de (drukte bij) de diverse pakketdiensten, dan kunnen wij er ook voor zorgen, dat uw bestelling per brievenbuspost bezorgd wordt. U hoeft er dan niet voor thuis te blijven en kunt uw kostbare tijd prettig aan andere zaken besteden. Indien dit u aanspreekt, verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen, zodat we dit voor u kunnen regelen. Onze klantenservice is dagelijks tot 22:00 uur bereikbaar op 010 – 52 203 78.

 

#Durftevragen | ‘Like’ ons op Facebook

Heeft u een Facebook Account? Bezoek dan eens de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland. Wij waarderen het enorm als u onze pagina een ‘Like’ wilt geven en wilt volgen. Zo blijft u gelijk steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes over ENERGETIX, de collectie en eventuele speciale acties van ENERGETIX Nederland.

 

>>  Ander nieuws over ENERGETIX

>>  Direct naar de ENERGETIX Sieraden in onze Webshop | Altijd Gratis Levering

>>  Wij stellen het op prijs als u de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland wilt bezoeken en ons daar een duim wilt geven of ons wilt aanbevelen. Onze dank is groot!