ENERGETIX TV

Energetix tv | ENERGETIX Nederland | Alle ENERGETIX Producten

ENERGETIX TV | LUXOFIT | ENERGETIX Nederland

Onze officiële webshop energetix tv is bereikbaar onder de domeinnaam https://luxofit.energetix.tv

Het startpunt voor een interessante en inspirerende winkelervaring met een oogverblindende collectie ENERGETIX Magneetsieraden en handige magneet accessoires voor uw gevoel van welzijn.

 

ENERGETIX staat voor magneetsieraden en wellness

Naast een breed assortiment van magnetische sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen biedt ENERGETIX ook een gevarieerd aanbod aan wellness producten op magnetische basis. Magnetische bandages, magnetische inlegzooltjes, waterstaven,die de magnetische kracht direct op het water overbrengen, als ook massage tools, welke ideale accessoires zijn voor mensen die altijd de kracht van magneten in hun nabijheid willen hebben. De massagemagneten zijn overigens ook zeer geliefd bij professionele masseurs en fysiotherapeuten, die hun lichaam willen ontlasten tijdens hun werk. Kortom, ENERGETIX biedt een uitgebreid aanbod producten dat de aspecten design en wellness in perfecte harmonie combineert. Zeker vindt ook u de juiste sieraden in onze shop.

Wij hebben onze webshop energetix tv een duidelijke structuur gegeven. Op deze pagina willen wij u alvast gericht kennis laten maken met alle beschikbare artikelen, zodat u met één muisklik direct naar de pagina van uw interesse kunt gaan.

Zoekt u bijv. een magneetarmband voor een dame?  Dan kiest u onder 'Dames' op de link 'armbanden' en daar vindt u dan in één oogopslag alle beschikbare ENERGETIX magneet armbanden voor dames, zodat u deze op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

Veel kijk- en winkelplezier gewenst!

Dames (energetix tv)

Armbanden

Halskettingen

Hangers

Ringen

Oorbellen

Enkelkettingen

Bedels

Toebehoren

 

 

 

 

 

 

>>  Home:  ENERGETIX Nederland

Heren (energetix tv)

Armbanden

Halskettingen

Hangers

Ringen

Toebehoren

 

SportEX (energetix tv)

SportEX armbanden

 

Dieren (energetix tv)

Huisdieren

Dierenliefhebbers

Tieners (energetix tv)

Armbanden

Halskettingen

Hangers

Ringen

Oorbellen

 

Horloges (energetix tv)

Classic

Connect

Solid