ENERGETIX Cadeaubon

Afbeelding van de ENERGETIX Cadeaubon | ENERGETIX Nederland

ENERGETIX Cadeaubon

 

ENERGETIX Cadeaubon | Perfect alternatief voor de gebruikelijke bloemen- of boekenbon.

Afbeelding van de ENERGETIX Cadeaubon, die besteld kan worden bij ENERGETIX NederlandLeuk om alvast in huis te hebben voor het geval, dat u geen tijd heeft om een cadeau te kopen of als u er gewoon niet in kunt slagen om iets leuks te vinden. Soms is het ook wel eens moeilijk kiezen en wilt u er gewoon zeker van zijn, dat u uw kostbare geld uitgeeft aan een cadeau waarmee de ontvanger werkelijk blij zal zijn. Kortom, de ENERGETIX cadeaubon is een ideaal cadeau om weg te geven aan iemand, die u het allerbeste gunt.  Een puur geschenk vanuit het hart, omdat u de ontvanger van de ENERGETIX Cadeaubon niet alleen verwent met een prachtig stijlvol sieraad, maar daarmee ook duidelijk zegt: ‘ik wil graag iets goeds voor je doen’.

Want ENERGETIX combineert eigentijdse, exclusieve design sieraden met de weldadige kracht van magneten. Onze Energetix klanten dragen de sieraden omdat ze gefascineerd zijn door de schoonheid van de ontwerpen én omdat ze de energieke kracht van de magneten voor hun lichaam en welzijn dagelijks willen voelen en ervaren. Alle Energetix sieraden en accessoires zijn ontworpen met het doel om de dragers ervan een gevoel van welzijn te geven in hun dagelijks leven. Van binnen én van buiten.

De ENERGETIX Cadeaubon - een cadeau dat altijd in de smaak valt! De ENERGETIX collectie is namelijk zo gevarieerd, dat iedereen een magneetsieraad of accessoire zal kunnen vinden, dat helemaal past bij de eigen levensstijl.

 

ENERGETIX Cadeaubon bestellen

De waarde van de cadeaubon bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Bestellen kan telefonisch op 010  - 52 203 78, per e-mail of via het contactformulier. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met factuur, die u aan ons kunt betalen. Daarna sturen wij de ENERGETIX Cadeaubon met de door u gekozen waarde op naar het door u gewenste afleveradres. Zo simpel is het!

 

Inwisselen van de ENERGETIX Cadeaubon

  • De ontvanger zoekt op zijn of haar gemak wat moois uit in de catalogus of in onze webwinkel. Een trendy ENERGETIX sieraad of accessoire, dat geheel naar de eigen zin is en dat hij of zij graag zal willen dragen.
  • Is de keuze bepaald? Dan kan er eenvoudig besteld worden: telefonisch op 010 - 52 203 78, per e-mail of via het contactformulier.
  • De kosten van de bestelling zullen verrekend worden met de waarde van uw cadeaubon, die bij ons geregistreerd staat onder een uniek nummer.
  • Is het bedrag van de bestelling hoger dan de waarde van de cadeaubon, dan maakt men het verschil aan ons over na ontvangst van een factuur.
  • Is het bedrag van de bestelling lager dan de waarde van de cadeaubon, dan blijft het tegoed staan, zodat dat bedrag in mindering gebracht kan worden op een toekomstige bestelling.

 

De ENERGETIX Cadeaubon is dus geldig voor onbepaalde tijd en tot op de laatste cent inwisselbaar

Zo kunt u gerust zijn, dat de door u geschonken ENERGETIX Cadeaubon volledig benut zal worden door de ontvanger. Er is géén vervaldatum en een eventueel tegoed blijft net zolang staan, totdat de waarde van ENERGETX Cadeaubon volledig is verbruikt.

 

>>  Bestellen van de ENERGETIX Cadeaubon via het contactformulier

>>  ENERGETIX Collectie bekijken in de ENERGETIX Webshop