Nieuwe ENERGETIX Collectie 2022 | 2023

Posted by on zondag, 19 juni 2022 in ENERGETIX Collectie

Nieuwe ENERGETIX Collectie 2022 | 2023

ENERGETIX Catalogus 2022-2023

 

Begin nu samen met ons en de nieuwe ENERGETIX Collectie 2022 | 2023 volop aan de zomer met geweldige nieuwe magneetsieraden! Ontdek onze favorieten en laat je erdoor inspireren.

We hebben weer onweerstaanbare magneetsieraden in de nieuwe ENERGETIX collectie, die je écht zelf in onze webshop op je gemak dient te bekijken. Zoals gewoonlijk zijn er veel nieuwe trends te bewonderen in de nieuwe collectie. Magneetsieraden die passen bij iedere stijl en iedere gelegenheid.

 

Nieuwe ENERGETIX Trends

In onze ENERGETIX shop vind je vele nieuwe trends in sieraden, bijvoorbeeld Colour me happy, Denim vibes, Every day love, Sparkling crystals, Something fine for the wrist, Rose style. Ontdek deze trend en nog veel meer zelf.

En natuurlijk hebben we niet alleen een prachtige collectie voor Dames, maar ook aan de Heren en Tieners en Kinderen is gedacht. Prachtige nieuwe sieraden ook voor hen in de nieuwe ENERGETIX Collectie 2022 | 2023.

In de ENERGETIX Wellness Collectie 2022 | 2023 zijn weer diverse nieuwe magneetaccessoires geïntroduceerd. Graag lichten we één artikel speciaal voor je uit: de ENERGETIX MagnetFaceroller - voor je dagelijkse skin lift massage in de zones gezicht, hals en decolleté. De twee ballen met zwarte noppen en zes geïntegreerde magneten rollen zachtjes over de huid. Ze kunnen de bloedsomloop stimuleren en helpen om fijne lijntjes te verminderen en de huid strakker te maken. Het voelt gewoon geweldig. De massage met de MagnetFaceroller ontspant, je voelt je fris en gerevitaliseerd. Het kan zo gemakkelijk zijn om elke dag iets goeds voor jezelf te doen! De elegante massagetool ligt comfortabel in de hand. Hij wordt geleverd in een praktische tas waar je hem thuis en onderweg in op kunt bergen.

 

>>   De nieuwe collectie direct bekijken in onze ENERGETIX Webshop

>>   Terug naar ander nieuws