Garantie ENERGETIX

Garantie ENERGETIX op sieraden en accessoires bedraagt 2 jaar

Garantie ENERGETIX

De stijlvolle magneetsieraden en accessoires van ENERGETIX zijn natuurlijk niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. Desondanks is het natuurlijk altijd mogelijk, dat u niet geheel tevreden bent over het door u aangeschafte artikel of dat deze onverhoopt een mankement vertoont.

 

U moet vooral tevreden zijn met uw ENERGETIX sieraad 

De garantieregeling na aanschaf van uw ENERGETIX sieraad of accessoire is uitstekend.

  • Een garantie van 2 jaar op fabricage- en materiaalfouten
  • Retourgarantie van 14 dagen. U kunt uw bestelling ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren en u ontvangt de volledig aanschafprijs direct terug.
  • Omruilgarantie. Ander product of een andere maat? Natuurlijk geen probleem.
  • Daarnaast hanteren wij een uitprobeergarantie van 30 dagen. Zo kunt u een ENERGETIX magneetsieraad of accessoire tegen zeer geringe kosten uittesten. Na ongeveer 3 weken kunt u namelijk goed bepalen wat ENERGETIX voor uw gevoel van welzijn betekent. Maar mocht u desondanks om wat voor reden dan ook toch spijt hebben van uw aankoop, dan ontvangt u maar liefst 85% van de aankoopprijs terug - ook al zijn de sieraden gedragen (dit geldt echter vanuit hygiënisch oogpunt niet voor oorbellen, de magneet bandage en magneetzolen Magnet4Go).

 

Garantie ENERGETIX? Neem snel contact met ons op!

Heeft u bij ons een ENERGETIX sieraad of accessoire gekocht, waarover u niet geheel tevreden bent, neemt u dan alstublieft direct contact met ons op, zodat wij dit goed en snel voor u kunnen regelen. Wij informeren u dan direct over de garantieprocedure en te nemen acties.

Belangrijk: Het is handig als u de originele aankoopbon met daarop onze gegevens bij de hand heeft, of een kopie van uw bestelling indien u die in onze webshop heeft gedaan en waarvan u een bevestiging per mail gekregen heeft. Hierop staan ook onze gegevens als uw eigen distributeur vermeld. Maar vermeldt u s.v.p. bij schriftelijk contact in ieder geval altijd wél duidelijk de naam en adresgegevens, die opgegeven zijn ten tijde van bestelling, zodat wij uw bestelling direct kunnen terugvinden in ons garantiesysteem. Contact opnemen i.v.m. garantie ENERGETIX kan als volgt:

  • Telefonisch: 010 - 52 203 78 (internationaal +31 10 52 203 78).
    • Op werkdagen van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 12:00 - 22:00 uur.
  •  Via het contactformulier

 

>> Klantenservice ENERGETIX

>> Juiste maat van uw ENERGETIX sieraad