Garantie ENERGETIX

Dit is een banner inzake de Garantie ENERGETIX | 2 Jaar | ENERGETIX Nederland

Garantie ENERGETIX

De stijlvolle magneetsieraden en accessoires van ENERGETIX zijn natuurlijk niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. Desondanks is het natuurlijk altijd mogelijk, dat u niet geheel tevreden bent over het door u aangeschafte artikel of dat deze onverhoopt een mankement vertoont.

 

U moet vooral tevreden zijn met uw ENERGETIX sieraad

De garantieregeling na aanschaf van uw ENERGETIX sieraad of accessoire is uitstekend.

  • Een garantie van 2 jaar op fabricage- en materiaalfouten
  • Retourgarantie van 14 dagen. U kunt uw bestelling ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren en u ontvangt de volledig aanschafprijs direct terug.
  • Omruilgarantie. Ander product of een andere maat? Natuurlijk geen probleem.
  • Daarnaast hanteren wij een testgarantie periode van 30 dagen. Zo kunt u een ENERGETIX magneetsieraad of accessoire tegen zeer geringe kosten uittesten. Na ongeveer 3 weken kunt u namelijk pas écht goed bepalen wat ENERGETIX voor uw persoonlijke gevoel van welzijn betekent. Maar mocht u desondanks om wat voor reden dan ook toch spijt hebben van uw aankoop, dan ontvangt u maar liefst 85% van de aankoopprijs terug - óók al zijn de sieraden gedragen.

 

Garantie ENERGETIX Claimen?
Neem dan direct contact op met ons of uw eigen distributeur!

Iedere ENERGETIX Distributeur is zelfstandig ondernemer en dus verantwoordelijk voor de service aan zijn/haar eigen klanten. Checkt u dus eerst op uw aankoopbon/garantiebewijs bij wie u het betreffende ENERGETIX artikel, dat voor garantie in aanmerking komt, heeft aangeschaft. Daarop vindt u ook de contactgegevens van deze distributeur. En neem dan vervolgens direct contact op met deze distributeur, die dan de garantie voor u kan regelen.

Heeft u het ENERGETIX sieraad of accessoire, waarover u niet geheel tevreden bent, WEL direct bij ons gekocht, neemt u dan alstublieft direct contact met ons op, zodat wij dit goed en snel voor u kunnen regelen. Wij informeren u dan direct over de garantieprocedure en de door u te nemen acties.

Belangrijk: Het is dus handig als u de originele aankoopbon met daarop onze gegevens bij de hand heeft, of een kopie van uw bestelling indien u die in onze webshop heeft gedaan en waarvan u een bevestiging per mail gekregen heeft. Hierop staan ook onze gegevens als uw eigen distributeur vermeld. Maar vermeldt u s.v.p. bij schriftelijk contact in ieder geval altijd wél duidelijk de naam en adresgegevens, die opgegeven zijn ten tijde van bestelling, zodat wij uw bestelling direct kunnen terugvinden in ons garantiesysteem. Contact opnemen met ons i.v.m. garantie ENERGETIX kan als volgt:

  • Telefonisch: 010 - 52 203 78 (internationaal +31 10 52 203 78).
    • Op werkdagen van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 12:00 - 22:00 uur.
  •  Via het contactformulier

 

>> Klantenservice ENERGETIX

>> Juiste maat van uw ENERGETIX sieraad

>>  Hier vindt u antwoord op veel gestelde vragen over de ENERGETIX sieraden