Starten met ENERGETIX

Starten met ENERGETIX | ENERGETIX Verkopen

Starten met ENERGETIX -  de juiste timing?

Een veelgestelde vraag door mensen, die overwegen te starten met ENERGETIX als distributeur is de volgende: ' is het wel slim om mijn bedrijf te starten in de huidige economische situatie?'

Nu starten met ENERGETIX biedt meer kansen dan ooit

Iedere economische situatie biedt juist kansen! Ook een paar jaar geleden toen er sprake was van een zgn. crisis. Veel (jongere) mensen zijn zich meer bewust van de veranderde situatie. Bepaalde vroegere 'zekerheden' zijn niet langer vanzelfsprekend. De gezondheidszorg, de vaste baan, pensioen - het gaat of is allemaal op de schop. Mensen worden min of meer gedwongen 'gestimuleerd' om meer eigen verantwoordelijkheid te nemen - ook financieel en dan kun je niet achterover blijven leunen, want dan haalt alles je in. Afwachten is dus geen optie en heel veel mensen beseffen dit ook. Vandaar dat op dit moment 'thuiswerken' de snelst groeiende bedrijfstak is. Mensen zoeken andere en nieuwe mogelijkheden om hun inkomen te verdienen en zoeken naar een andere balans tussen werken voor inkomen en vrije tijd. En een aantal van die mensen zal onherroepelijk in aanraking komen met de geweldige sieraden van ENERGETIX en daar een nieuw en ander bestaan mee willen opbouwen. Omdat ze in eerste instantie als klant en drager van de ENERGETIX sieraden zelf de kracht ervaren hebben en dit ook een ander gunnen. Of omdat ze actief op zoek zijn naar de vrijheid (financieel en anderszins) die een eigen bedrijf biedt. Omdat ze kansen willen grijpen als en wanneer die zich voordoen. Deze mensen gaan starten met ENERGETIX en doen dat met passie voor de producten - met liefde voor hun klanten  - en met geloof in zichzelf.

De grootste uitdaging zit hem dus eigenlijk in de manier waarop we zelf denken over geld in het algemeen en over de gevolgen van de huidige en toekomstige economische en persoonlijke situatie voor onszelf.  Wat geloven we zelf en hoe gaan we ermee om. Gaan we in een hoekje zitten afwachten wat komen gaat, terwijl we bidden dat het ons niet overkomt? Of nemen we actie? Gaan we op zoek en zien we de kansen, die iedere situatie aan ons biedt? Zie je jezelf als rijk of zie je jezelf als arm. In dat verband is er een mooie uitspraak: 'ik ben nooit arm geweest, maar heb wel eens zonder geld gezeten'. 'Arm zijn' is namelijk een vaste gedachte in jouw geest over jezelf. 'Failliet zijn of zonder geld zitten'' is slechts een tijdelijke toestand, die je kunt veranderen.

Want zelfs in een economische crisis situatie verandert er eigenlijk niets op dat moment. Er vindt alleen een transformatie plaats - een andere verdeling van de rijkdom. Er is geen geld verdwenen, want er is net zoveel geld beschikbaar als vroeger - het bevindt zich alleen gedeeltelijk in de handen van andere mensen en het wordt uitgegeven aan andere dingen. Er is genoeg geld voor iedereen, die denkt in kansen. En daarom is de timing om te starten met ENERGETIX altijd en op ieder moment juist. De vraag naar de ENERGETIX sieraden groeit, dus de markt is er. Het bedrijf ENERGETIX is wereldwijd marktleider, financieel sterk en is professioneel betrouwbaar. De ontbrekende factor voor jouw individuele succes BEN JIJ! Jouw inzet, jouw tijd en energie en jouw geloof in jezelf en in  jouw succes. Je hoeft alleen de (inter-)nationale mogelijkheden te zien en je kans te pakken.

 

P.O.O.R. betekent 'Passing On Opportunities Regularly

Zie kansen als ze voorbijkomen en durf dan ook het risico te nemen. Kom in actie! Teveel mensen leven permanent vanuit hun grootste angst. En dat is de angst om te VERLIEZEN. Zij houden hun 'hand altijd gesloten' om te voorkomen dat er iets uitvalt. Maar helaas kan er dan ook niets nieuws in komen en is hun volledige toekomst daardoor bij voorbaat eigenlijk al bepaald. Door henzelf! Voor die mensen zal er nooit iets veranderen! Voor deze mensen is dat misschien een prettig en comfortabel idee en zij moeten vooral blijven doen wat ze altijd hebben gedaan.

De mensen, die wél willen groeien en hun toekomst wél willen veranderen, zullen geen excuses zoeken voor welke situatie of omstandigheid dan ook, maar verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen toekomst, zelf actief stappen ondernemen en er dan enthousiast voor gaan. Voor die mensen kan ENERGETIX een reële kans zijn om de toekomst positief te veranderen. En zij zullen de marketing mogelijkheden, die ENERGETIX biedt als het gaat om de distributie en de opbouw van een eigen netwerk van ENERGETIX distributeurs, dus serieus willen onderzoeken.

 

Heb jij werkelijk een écht goede reden om deze kans NIET te benutten?

Nee, toch? Als je doel duidelijk is, als jij weet wat je wilt bereiken, zul je de wegen vinden om er te komen. Linksom of rechtsom. En soms zul je inderdaad het bekende moeten 'loslaten' om iets nieuws tot stand te kunnen brengen. Je gunt jezelf toch geen leven in een door jou zelf gecreëerde gevangenis waaruit ontsnappen 'onmogelijk' is? Jij bent toch veel meer waard? In dit verband is het volgende ware verhaal over 'loslaten' misschien iets om eens even rustig over na te denken.

In bepaalde landen hebben ze een goedkope, maar zeer effectieve methode bedacht om een bepaald klein soort aapje te vangen. Ze binden een glazen fles met wat lekkers daarin vast aan een boom.  De hals van de fles is net breed genoeg voor het aapje om zijn hand door heen te steken. Zodra de aap het lekkers te pakken heeft, wil hij zijn hand met zijn buit natuurlijk  uit de fles halen, maar dat lukt niet, omdat zijn hand nu gebald zit om het lekkers. Hoe hij ook zijn best doet en wat hij ook probeert, hij krijgt zijn hand niet meer uit de fles. Voor de jagers is de aap nu een makkelijke prooi, want het aapje zit gevangen in de fles, omdat hij geen afstand wilde doen van het lekkers in de fles. Hij was zo druk bezig met 'overleven en het accepteren van zijn benarde situatie', dat hij niet besefte, dat hij het lekkers los moest laten en dat hij zijn hand dan weer net zo makkelijk uit de fles zou kunnen halen als dat hij hem erin gestoken had. Het aapje was eigenlijk al die tijd gewoon vrij geweest, maar kon niet loslaten en creëerde zo zijn eigen gevangenschap. Terwijl hij alleen maar had hoeven loslaten om zijn vrijheid te (her-)vinden.

 

Welk idee over jezelf en wat je kunt bereiken in het leven kun jij loslaten?

 

>>  Meer informatie over ENERGETIX distributeur worden en het ENERGETIX marketing en compensatieplan

>>  Meer informatie over ENERGETIX verkopen

>>  Lees hier meer over de stijlvolle ENERGETIX sieraden en accessoires

>>  Hier kun je jezelf direct registreren als zelfstandig ENERGETIX Distributeur