Nieuwe ENERGETIX Collectie 2021 | 2022

Posted by on dinsdag, 29 juni 2021 in ENERGETIX Collectie, ENERGETIX Nieuws

Nieuwe ENERGETIX Collectie 2021 | 2022

ENERGETIX Magneetsieraden Nieuwe Collectie 2021 | 20222021-2022

ENERGETIX Magneetsieraden Nieuwe Collectie 2021-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin nu samen met ons en de nieuwe ENERGETIX Collectie 2021 | 2022 volop aan de zomer met geweldige nieuwe magneetsieraden! Ontdek onze favorieten en laat je erdoor inspireren. Ze begeleiden je door milde zomernachten of ontmoeten je in de morgen voor een zonnegroet.

We hebben weer prachtige nieuwe modellen armbanden in de collectie, die er zien onweerstaanbaar uit zien op een licht gebruinde huid. De Flex-armband met rozenkwarts bijvoorbeeld is bijzonder mooi en aangenaam koel op de huid. Maar zoals gewoonlijk zijn er veel meer trends vertegenwoordigd in de nieuwe collectie. Magneetsieraden die passen bij iedere stijl en iedere gelegenheid.  Van stoer tot chique. Van speels naar klassiek. De nieuwe goldstyles zijn even trendy als tijdloos. Of het nu gaat om speelse layerkettingen, sierlijke 2-in-1 parelcreolen of een romantische hartketting. Alles is even mooi!

En natuurlijk hebben we niet alleen een prachtige collectie voor Dames, maar ook aan de Heren en Tieners en Kinderen is gedacht. Prachtige nieuwe sieraden ook voor hen in de nieuwe ENERGETIX Collectie 2021 | 2022.

In de ENERGETIX Wellness Collectie 2021 | 2022 zijn weer diverse nieuwe magneetaccessoires geïntroduceerd. Graag lichten we één artikel speciaal voor je uit: de ENERGETIX BODYBRUSH – droogborstel met massage-effect. De houten droog-massageborstel is voorzien van een ergonomisch gevormd handvat. Dit is uitneembaar zodat je de borstel ook als praktische handborstel kunt gebruiken met behulp van de stoffen riem. Natuurlijke borstelharen en verschillende massagepunten zorgen voor een aangenaam massage-effect. Door je huid regelmatig te borstelen, bevorder je de bloedcirculatie en lymfestroom. Tegelijkertijd ontdoe je je huid van dode huidcellen en stimuleer je de vorming van nieuwe cellen. Het droog borstelen van de huid is al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de Ayurvedische leer. Een stoffen etui om de borstel praktisch in op te bergen is bij de levering inbegrepen.

Bekijk hier de video over dit fantastische nieuwe Wellness Artikel in de ENERGETIX Collectie 2021 | 2022: de ENERGETIX  Bodybrush

 

>>   De nieuwe collectie direct bekijken in onze ENERGETIX Webshop

>>   Terug naar ander nieuws