ENERGETIX Collectie 2021

Posted by on woensdag, 08 juli 2020 in ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Collectie 2020/2021 | ENERGETIX NederlandENERGETIX Collectie 2021

Met trots introduceren wij u hierbij de nieuwe ENERGETIX Collectie 2021!
De nieuwe ENERGETIX collectie 2021 is simpelweg uniek te noemen!“

Onze exclusieve ENERGETIX design sieraden met geïntegreerde magneten moet men voelen en ervaren. Wellness in optima forma! De nieuwe sieradencollectie 2020/2021 biedt het beste uit twee werelden: Power & Beauty.  Natuurlijk vindt u in onze nieuwe ENERGETIX collectie 2021 veel nieuwe sieraden, maar ook onze succesvolle ENERGETIX-klassiekers zijn natuurlijk nog steeds te bestellen.

De collecties in de catalogus tonen de diversiteit van onze magneetsieraden. Voor elke behoefte, elke stijl en smaak zijn er vele aantrekkelijke sieraden te vinden. Armbanden, kettingen, ringen en oorbellen zijn binnen de afzonderlijke collecties op elkaar afgestemd en kunnen heerlijk met elkaar worden gecombineerd. Ga in onze shop gewoon op een ontspannen ontdekkingstocht. En u zult zien: voor elke outfit kunt u de bijpassende sieraden vinden – van casual tot speciale elegantie.

Voor de magneetsieraden voor Dames geldt: exclusief design met geïntegreerde magneten – dat is wat de magneetsieraden van ENERGETIX kenmerkt. Mode- en trendbewuste vrouwen vinden in onze magneetshop een uitzonderlijk uitgebreid assortiment smaakvolle creaties. Natuurlijk is de klassieke lijn ook vertegenwoordigd in de ENERGETIX shop. Magneetarmbanden, magneetkettingen, magneetoorbellen en ook magnetische ringen en magnetische voetkettinkjes laten elke wens in vervulling gaan.

Voor de magneetsieraden voor Heren geldt: ze hoeven niet noodzakelijkerwijs altijd “typisch mannelijk” te zijn. Zij kunnen rustig speels of filigraan zijn. Vandaar een zeer diverse collectie 2020 2021 voor heren. Want dat mannen sieraden dragen is al lang vanzelfsprekend. De liefhebbers van magneetsieraden worden steeds talrijker. “Magneetoorbellen mannen” is een van de meest gevraagde categorieën in de magneetshop. De ENERGETIX herenarmband is altijd weer een populair artikel in allerlei variaties. In de shop vindt u ook magneetkettingen voor mannen in verschillende designs, evenals magneetringen, die in hun meestal iets krachtiger design perfect de verschijning van de kieskeurige man ondersteunen.

Voor de magneetsieraden voor Kinderen is het heel belangrijk dat ze heel trendy zijn. Onze ENERGETIX designers verplaatsen zichzelf in het perspectief van de kinderen. Welke motieven op magneetarmbanden, magneetoorbellen, of magnetische kettingen zijn bij de kinderen net bijzonder in, wat zou hun spontane enthousiasme kunnen opwekken? Meisjes en jongens houden van dieren. Een kitten bijvoorbeeld, een vis of – een beetje groter – een olifant. Een koala is het einde! Dat meisjes enthousiast zijn over bloemmotieven is geen geheim. Bij het voetbal hebben de jongens zeker nog een kleine voorsprong, met de nadruk op “nog”. In ieder geval vanaf de laatste Wereldbeker Dames, zal er waarschijnlijk veel veranderen op de voetbalvelden. Dit is precies een van de trends die onze trendscouts ook bij het thema sieraden voor kinderen oppikken en veranderen in fantastische sieraden voor kids.

Ook de favoriete, waterdichte ENERGETIX SportEX collectie blijft een ‘highlight. Deze superfijne sportieve armbanden zijn ook verkrijgbaar in de extra kleine maat XS-S. Dus zelfs kinderen kunnen nu kiezen voor deze stoere armband.

 

Nieuwe Trends in de ENERGETIX Collectie 2021

Zoals altijd zijn de huidige mode- en sieradentrends ook in de ENERGETIX Collectie 2021 weer terug te vinden in onze nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden.  In onze trendguide op de webshop kunt u meer lezen over deze aparte collecties van magneetsieraden, die binnen een speciale trend passen of qua stijl op elkaar afgestemd zijn.

Emotions – The New Easy
Love Who You Are
# My Style
Every Day Sparkle
Rosé Style
SPORTEX ARMBANDEN
WELLNESS & MORE
Fonkelende Kristallen
Boom des Levens
Sterke Symbolen
Flower of Life
Sieraden met Pootjes
Liefdevolle Looks
Power Magneten
To the Moon and Back

 

ENERGETIX Collectie 2021 | Wellness | Magneet Accessoires

Onder het kopje Wellness’ vindt u in onze webshop alle magneetaccessoires in de ENERGETIX Collectie 2021. Hier vindt u natuurlijk onze klassiekers, zoals bijvoorbeeld het magneethart | de magneetstrip, de magneetzolen, de massagetools en ontspanningsartikelen zoals het MagnetRelax slaapmasker, het MagnetComfort nekkussen, de MagnetBandage magneetbandages en de wellness artikelen, die speciaal voor dieren ontwikkeld zijn, zoals de ENERGETIX Dierendeken.

Maar in de Wellness categorie vindt u ook artikelen, zoals een ENERGETIX Onderzetters met magneten, een ENERGETIX BalancePlus fles met BalancePlus Mix en de ENERGETIX Fascia Ballen voor totale ontspanning.

 

Nieuwe producten in de ENERGETIX Wellness categorie in de spotlight

ENERGETIX Drinkrietjes met magneten
ENERGETIX Head Spa voor hoofdmassage met magneten
ENERGETIX Relaxkussenset met geïntegreerde magneten
Kortom, het ontwerpteam is er weer in geslaagd om een uitdagende ENERGETIX collectie 2021 samen te stellen, waarin natuurlijk alle actuele sieraden- en modetrends voor 2021 terug te vinden zijn. Wij weten dan ook zeker, dat de nieuwe ENERGETIX sieraden al onze klanten enorm zal aanspreken. Vast en zeker wordt u net zo enthousiast over de nieuwe magneetsieraden en magneetaccessoires in de ENERGETIX Collectie 2021 als wij.

 

Uw bestelling snel in huis –  Gratis Verzending

ENERGETIX Collectie 2021 | Officiële ENERGETIX Webshop

  • Of u nu telefonisch, via e-mail of via onze officiële ENERGETIX Webshop bestelt, wij berekenen u géén verzendkosten!
  • Gratis verzending uiterlijk binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Testgarantie 30 dagen.
  • Vertrouwd kopen met garantie in de officiële ENERGETIX webshop
  • Klantenservice 7 dagen  per week bereikbaar tot 22:00 uur

 

 

Vragen? Contact de ENERGETIX Klantenservice

Onze ENERGETIX Klantenservice kent ruime openingstijden.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 010 – 5220378 (internationaal +31 10 5220378).

  • Maandag t/m Vrijdag : van 09:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag en Zondag   : van 12:00 – 22:00 uur

Uw e-mail of vraag via het contactformulier beantwoorden wij heel snel.  Meestal nog dezelfde dag, maar altijd  in ieder geval binnen maximaal 24 uur.

 

>>   Terug naar ander nieuws over ENERGETIX sieraden

>>  Naar de Home pagina van ENERGETIX Nederland