ENERGETIX Sieraden

Energetix Sieraden - Magneet Sieraden van Energetix

ENERGETIX Sieraden - Power & Beauty

ENERGETIX sieraden zijn bijzonder mooi om te zien en tegelijkertijd uniek. Het zijn exclusieve en stijlvolle magneetsieraden: de perfecte combinatie van Power & Beauty. ENERGETIX Sieraden draagt u uit liefde voor uzelf of geeft u aan iemand cadeau uit liefde voor die ander.

 

 

ENERGETIX Sieraden = exclusieve BEAUTY

De ENERGETIX sieraden zijn absoluut schitterend om te zien en zijn van hoge kwaliteit. Qua design voldoen ze altijd aan de actuele mode trends. De jaarlijkse introductie van een geheel nieuwe collectie ENERGETIX sieraden, alsmede kleine, exclusieve aanvullingen daarop in de loop van het jaar staan garant voor prachtige ENERGETIX sieraden, die bij u passen en die u graag dagelijks zult willen dragen. Ook in combinatie met uw andere geliefde sieraden. Want veel mensen besteden serieus aandacht aan hun uiterlijke verzorging, omdat dat nu eenmaal helpt om je goed te voelen.

 

ENERGETIX Sieraden = magnetische POWER

Veel belangrijker nog dan de schoonheid van de sieraden is het effect van de magneten in de ENERGETIX sieraden en accessoires op het algemene gevoel van welzijn. Door het dragen van de ENERGETIX sieraden verbetert dit sterk bij veel van onze klanten!  Deze trouwe klanten willen hun ENERGETIX sieraden geen dag meer missen. ENERGETIX is voor hen een lifestyle geworden. Een bewust onderdeel van hun uitstraling en presentatie en daarmee een onderdeel van hun unieke persoonlijkheid.

 

Thema's van de collectie ENERGETIX sieraden

In onze ENERGETIX Webshop kunt u natuurlijk de hele collectie ENERGETIX sieraden op uw gemak bekijken. U kunt onder het kopje 'Sieraden' direct al gericht kiezen voor een bepaalde categorie: voor hem, voor haar, voor kinderen, voor teenagers, voor huisdieren, Horloges, SportEX of Wellness-producten.

ENERGETIX Sieraden Collectie 2018Maar er zijn ook verschillende thema's binnen de collectie te vinden.

Binnen deze thema's heeft ENERGETIX diverse sieraden voor u bij elkaar gezet, die qua uitstraling en kenmerken goed bij elkaar passen. Wij vinden het leuk om deze verschillende thema's en kenmerken van deze ENERGETIX sieraden nader toe te lichten.

Hieronder dus meer informatie over de diverse thema's binnen de collectie, alsmede een directe link naar dat specifieke thema in onze ENERGETIX Webshop.

 

BODY MAGNETS   | WELLNESS & MORE>>  ENERGETIX 'Wellness' artikelen in de ENERGETIX Webshop

 

EXCITING JOURNEY  |  >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Voor de dames geldt, dat een sieraad uit de ENERGETIX Exciting Journey bij de outfit voor overdag een even stijl bewuste indruk maakt als bij chique avondkleding.
 • Voor de heren geldt, dat een armband uit de ENERGETIX Exciting Journey collectie op dit moment een absolute must-have is. De mannenlijn laat zich dan ook het best omschrijven als Cool, Informeel, sportief, relaxed en vol symboliek.

 

MODERN TRADITION  |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Voor de dames geldt, dat een sieraad uit de ENERGETIX Modern Tradition de persoonlijkheid op een kleurrijke manier onderstreept. Steekwoorden van de stijl van deze collectie is sierlijk, natuurlijk, zacht, bloemachtig verfijnd en grafisch teer.
 • Voor de heren geldt, dat een stoere mannelijke armband of horloge uit de ENERGETIX Modern Tradition collectie op dit moment een absolute must-have is. De mannenlijn laat zich dan ook het best omschrijven als informeel, relaxed, sportief, koel en casual.

 

MOST PRECIOUS TIME  |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Speciaal ontworpen voor de stijlvolle vrouw van deze tijd. De stijl van de ENERGETIX Most Precious Time collectie valt het best te omschrijven als elegant en nobel, modern en fonkelend, maar ook teer en speels. De sieraden zijn klassiek, opvallend en altijd goed te combineren met elkaar.

 

SPORTEX  |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • De nieuwe generatie waterdichte, flexibele en stoere ENERGETIX SportEX armbanden is verkrijgbaar in 4 aantrekkelijke kleurencombinaties. En nu dus zelfs nog krachtiger, sterker, robuuster. Uitgerust met maar liefst drie kostbare neodymium magneten van 0,2 Tesla, Deze ultralichte sportieve siliconen ENERGETIX armbanden staan leuk bij vrouwen, mannen en kinderen en zijn dan ook een enorm succes.

 

FUTURE GENERATIONS  | >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • De sieraden sets binnen deze collectie voor de dames zijn te omschrijven als klassiek-modern, speels, romantisch en bijzonder vrouwelijk. Maar in alle elegantie kun je de sieraden in de ENERGETIX Future Generations collectie ook trendy en sensationeel noemen door het gebruik van bijzondere trendy materialen en subtiele vormen.
 • Voor de heren geldt voor deze ENERGETIX lijn sieraden: 'Less is More'. Rustig, maar minimalistisch design of juist sportief en casual modern. Mooie basisvormen met details, die op het oppervlak uitgevoerd zijn op een grafische manier.

 

BEAUTIFUL LIFE  |  >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • In de collectie ENERGETIX Beautiful Life vindt u alle ENERGETIX magneet accessoires met het accent op welzijn en ontspanning van uw lichaam en geest. En ook zijn in deze collectie enkele sieraden opgenomen, die qua ontwerp, vormgeving en tijdloosheid heel goed passen bij de diverse wellness artikelen en accessoires.

 

TIMELESS LIFESTYLE  |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Steekwoorden voor de sieradenlijn uit de ENERGETIX Timeless Lifestyle collectie zijn grafisch, contrastrijk en geraffineerd. Hierdoor is voor de dames een zeer trendbewuste lijn ontstaan, waarmee een echt statement wordt afgegeven over de eigen persoonlijkheid.
 • Ook voor de sieraden voor de heren is gekozen voor grafische patronen in combinatie met andere must-have trendy details.  De sieraden uit de ENERGETIX Timeless Lifestyle collectie zijn ontworpen voor de moderne, trendbewuste man.

 

EASY GOING YOUTH  |   >> Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Speciaal voor jongeren tussen 11 en 17 jaar oud heeft ENERGETIX een sieradenlijn ontwikkeld, die helemaal hip is. Trendy kleuren en coole ontwerpen voor jongens en meiden. Ook voor jongeren zijn de ENERGETIX sieraden dus al een absolute must-have! Steekwoorden van de ENERGETIX Easy Going Youth collectie voor tieners zijn: Jong - Cool - Hip - Trendy - Speels - Romantisch
 • In deze ENERGETIX Easy Going Youth collectie voor kids vindt u alle magneetsieraden voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar bij elkaar. De kleintjes zullen werkelijk gek zijn op de vrolijke ENERGETIX sieraden, die speciaal voor hen ontworpen zijn en deze graag willen dragen.

 

>> Meer weten over de werking van de ENERGETIX Sieraden?

>> Lijkt het je leuk om de ENERGETIX sieraden zelf te verkopen?

>> Naar de hele collectie ENERGETIX sieraden in de webshop

>> Startpagina ENERGETIX Nederland