ENERGETIX Sieraden

Afbeelding van ENERGETIX Sieraden | ENERGETIX Magneetsieraden uit de nieuwe ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Sieraden | Beauty & Power

ENERGETIX sieraden zijn bijzonder mooi om te zien en tegelijkertijd uniek. Het zijn namelijk exclusieve en stijlvolle design magneetsieraden: de perfecte combinatie van Power & Beauty. ENERGETIX Sieraden draagt u uit liefde voor uzelf of geeft u aan iemand cadeau uit liefde voor die ander.

 

 

ENERGETIX Sieraden = exclusieve BEAUTY

De ENERGETIX sieraden zijn absoluut schitterend om te zien en zijn van hoge kwaliteit. Qua design voldoen ze altijd aan de actuele mode trends. De jaarlijkse introductie van een geheel nieuwe collectie ENERGETIX sieraden, alsmede kleine, exclusieve aanvullingen daarop in de loop van het jaar staan garant voor prachtige ENERGETIX sieraden, die helemaal bij uw stijl passen en die u graag dagelijks zult willen dragen. Ook in combinatie met uw andere favoriete sieraden. Want 'goed voor je gezondheid en welzijn' mag natuurlijk ook best mooi zijn, toch?

 

ENERGETIX Sieraden = magnetische POWER

Veel belangrijker nog dan de schoonheid van de sieraden is het effect van de magneten in de ENERGETIX sieraden en accessoires op het algemene gevoel van welzijn. Door het dragen van de ENERGETIX sieraden verbetert dit sterk bij veel van onze klanten!  Deze trouwe klanten willen hun ENERGETIX sieraden geen dag meer missen. ENERGETIX is voor hen een lifestyle geworden. Een bewust onderdeel van hun uitstraling en presentatie en daarmee een onderdeel van hun unieke persoonlijkheid.

 

Thema's van de collectie ENERGETIX sieraden

In onze ENERGETIX Webshop kunt u natuurlijk de hele collectie ENERGETIX sieraden op uw gemak bekijken. U kunt onder het kopje 'Sieraden' direct al gericht kiezen voor een bepaalde categorie: voor hem, voor haar, voor kinderen, voor teenagers, voor huisdieren, Horloges, SportEX of Wellness-producten.

Foto van de ENERGETIX Catalogus 2019 | Nieuwe Collectie ENERGETIX MagneetsieradenMaar er zijn ook verschillende thema's binnen de collectie te vinden.

Binnen deze thema's heeft ENERGETIX diverse sieraden voor u bij elkaar gezet, die qua uitstraling en kenmerken goed bij elkaar passen. Wij vinden het leuk om deze verschillende thema's en kenmerken van deze ENERGETIX sieraden nader toe te lichten.

Hieronder dus meer informatie over de diverse thema's binnen de collectie, alsmede een directe link naar dat specifieke thema in onze ENERGETIX Shop.

 

BODY MAGNETS   | WELLNESS & MORE>>  ENERGETIX 'Wellness' artikelen in de ENERGETIX Webshop

 

IN TOUCH   |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Voor de dames geldt, dat een sieraad uit de ENERGETIX In Touch collectie 2019 bij de outfit voor overdag een even stijl bewuste indruk maakt als bij chique avondkleding. Eigentijdse en buitengewone Energetix sieraden, die passen bij de moderne vrouw.
 • Voor de heren geldt, dat een armband uit de ENERGETIX In Touch collectie op dit moment een absolute must-have is. De mannenlijn laat zich dan ook het best omschrijven als markant, casual, nonchalant en modern. Energetix sieraden met een mannelijke, elegante stijl.

 

BE DIFFERENT   |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Voor de dames geldt, dat een sieraad uit de ENERGETIX Be Different collectie de persoonlijkheid op een kleurrijke manier onderstreept. Steekwoorden van de stijl van deze collectie is sierlijk, casual, natuurlijk, informeel en modieus.
 • Voor de heren geldt, dat een stoere mannelijke armband of horloge uit de ENERGETIX Be Different collectie 2019 op dit moment een duidelijk statement vormt. De mannenlijn laat zich dan ook het best omschrijven als informeel, relaxed, sportief, koel en casual. Passend bij vrijwel iedere man.

 

A CLASS OF ITS OWN   |   >>  Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Speciaal ontworpen voor de stijlvolle vrouw van deze tijd. De stijl van de ENERGETIX sieraden uit de collectie A Class of its Own zegt het al. Ontworpen voor de vrouw, die zich graag wil onderscheiden en haar eigen stijl wil benadrukken. Deze collectie Energetix sieraden valt het best te omschrijven als elegant en nobel, modern en fonkelend, maar ook teer en speels. Deze buitengewone sieraden zijn uniek, rustig klassiek, maar tegelijkertijd opvallend en altijd goed te combineren met elkaar.

 

SPORTEX   |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • De nieuwe generatie waterdichte, flexibele en stoere ENERGETIX SportEX armbanden is verkrijgbaar in 4 aantrekkelijke kleurencombinaties. En nu dus zelfs nog krachtiger, sterker, robuuster. Uitgerust met maar liefst drie kostbare neodymium magneten van 0,2 Tesla, Deze ultralichte sportieve siliconen ENERGETIX armbanden staan leuk bij vrouwen, mannen en kinderen en zijn dan ook een enorm succes. SportEX armbanden draag je gewoon overdag of bij het sporten.

 

BY NATURE   |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • De Energetix sieraden sets binnen deze collectie voor de dames zijn te omschrijven als modern, speels, romantisch en bijzonder vrouwelijk. Maar in alle elegantie kun je de sieraden in de ENERGETIX By Nature collectie ook trendy en sensationeel noemen door het gebruik van bijzondere trendy materialen en subtiele vormen. En natuurlijk zijn er Energetix sieraden in deze collectie, die duidelijk ontworpen zijn met de natuur als inspiratiebron.
 • Voor de heren geldt voor deze ENERGETIX sieraden: 'Less is More'. Rustig, maar minimalistisch design of juist sportief en casual modern. Mooie basisvormen met details, die op het oppervlak uitgevoerd zijn op een grafische manier. Opvallende statement sieraden - juist omdat ze zo strak zijn uitgevoerd.

 

FEELGOOD TIME   |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • In de collectie ENERGETIX Feelgood Time vindt u alle ENERGETIX magneet accessoires met het accent op welzijn en ontspanning van uw lichaam en geest. En ook zijn in deze collectie enkele sieraden opgenomen, die qua ontwerp, vormgeving en tijdloosheid heel goed passen bij de diverse wellness artikelen en accessoires.

 

FOR EVER AND EVER   |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Steekwoorden voor de sieradenlijn uit de ENERGETIX For Ever and Ever collectie zijn grafisch, contrastrijk en geraffineerd. Hierdoor is voor de dames een zeer trendbewuste lijn ontstaan, waarmee een echt statement wordt afgegeven over de eigen persoonlijkheid. Prachtige schakelsieraden, flexibele magneetarmbanden en combinatiesieraden - allemaal te omschrijven als tijdloos.
 • Ook voor de sieraden voor de heren is gekozen voor grafische patronen in combinatie met andere must-have trendy details.  De heren sieraden uit de ENERGETIX For Ever and Ever collectie zijn ontworpen voor de moderne, trendbewuste man.

HAPPY-GO-LUCKY 
  |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Steekwoorden voor de sieradenlijn uit de ENERGETIX Happy-Go-Lucky collectie zijn kleurrijk, jong, dynamisch en hier en daar een beetje gek.  Geschikt voor jonge meiden en kleine meisjes. Een zeer trendbewuste lijn Energetix sieraden, waarmee een echt statement wordt afgegeven over de eigen persoonlijkheid. Leuke combinaties mogelijk.
 • Ook voor de sieraden voor de jonge en kleine man in deze collectie is gekozen voor opvallende patronen in combinatie met andere must-have trendy details.  Zo maak je al op jonge leeftijd een statement.

 

ENERGETIX VOOR KINDEREN   |   >>   Direct naar deze ENERGETIX sieraden in de ENERGETIX Webshop
 • Speciaal voor jongeren tussen 11 en 17 jaar oud heeft ENERGETIX sieraden ontwikkeld, die helemaal hip zijn. Trendy kleuren en coole ontwerpen voor jongens en meiden. Ook voor jongeren zijn de ENERGETIX sieraden dus al een absolute must-have! Steekwoorden van de ENERGETIX collectie voor tieners zijn: Jong - Cool - Hip - Trendy - Speels - Romantisch
 • In onze ENERGETIX collectie 2019 voor kids vindt u alle magneetsieraden voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar bij elkaar. De kleintjes zullen werkelijk gek zijn op de vrolijke ENERGETIX armbanden, die speciaal voor hen ontworpen zijn. Ze dragen hun magneetarmbandje heel graag, omdat ze zich er goed bij voelen. Meer Rust, Balans, Concentratie en gezonde Energie. Ook zeer positieve effecten bij een (hoog-)  gevoelig kind, kinderen met ADHD, HSP etc.

 

>> Meer weten over de werking van de ENERGETIX Sieraden?

>> Lijkt het je leuk om de ENERGETIX sieraden zelf te verkopen?

>> Naar de hele collectie ENERGETIX sieraden in de webshop

>> Startpagina ENERGETIX Nederland