Energetix

ENERGETIX

ENERGETIX sieraden en accessoires 

ENERGETIX Bingen verkoopt wereldwijd exclusieve sieraden en accessoires met geïntegreerde magneten. De collectie is om te beginnen stijlvol en altijd trendy. De magneten, die op subtiele manier in de sieraden en accessoires zijn verwerkt, maakt ze daarnaast vooral ook bijzonder en speciaal.

Want draagt u ENERGETIX? Dan draagt u exclusieve sieraden met de kracht van magneten!

 

Aanbevolen door onze klanten

Miljoenen klanten over de hele wereld dragen dagelijks onze sieraden of accessoires met veel plezier. Omdat ze er graag mee gezien willen worden, want ze zijn mooi, maar vooral ook vanwege de magneetkracht. Iedere dag krijgen wij berichten van klanten, die hun ervaringen met de ENERGETIX sieraden met ons willen delen. Dat zijn vrijwel altijd mooie verhalen. Soms zelfs verhalen waar we een beetje stil van worden. Maar vooral zijn we blij met de bevestiging, dat we door onze producten kunnen bijdragen aan het gevoel van welzijn van heel veel mensen.

En al die mensen zijn natuurlijk trouwe fans en ambassadeurs van onze sieraden geworden en daarmee onze belangrijkste reclame. Want de persoonlijke positieve ervaringen van onze klanten gaan van mond-tot-mond en dankzij enthousiaste aanbevelingen komen er steeds nieuwe mensen bij, die zelf willen uittesten welke effecten de magneetsieraden of accessoires voor hen persoonlijk hebben.

Niet voor niets is ENERGETIX is dan ook sinds de oprichting in 2002 wereldwijd gezien uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider als het gaat om de verkoop en distributie van magneet sieraden en magneet accessoires.

 

Ontworpen door ENERGETIX Bingen

De ontwerpers van ENERGETIX Bingen laten zich natuurlijk altijd inspireren door actuele modetrends. Daarnaast luisteren ze goed naar de vraag en wensen van onze klanten, die soms met hele specifieke ideeën of toepassingen komen. Regelmatig worden deze voorstellen vertaald naar het ontwerp van een fraai ENERGETIX sieraad of accessoire en opgenomen in de collectie. En zo ontstaan de unieke creaties in de typische stijl van ENERGETIX, die altijd met veel enthousiasme ontvangen en gedragen worden. Inspirerende, stijlvolle en trendy magneetsieraden en accessoires van de beste kwaliteit.

Er zijn verschillende stijlen binnen de ENERGETIX collectie, zodat iedereen vast en zeker een passend sieraad kan vinden. Flonkerende pracht, stoere sieraden, tijdloze parels, een sportieve collectie, een grappige collectie voor kinderen en een speciale collectie voor uw huisdier. En dat geldt ook voor de accessoires: het beroemde magneethart, de magneetstaaf, de massagemagneten, het verkwikkende slaapmasker MagnetRelax, het heerlijke nekkussen MagnetComfort, de magneet bandage en natuurlijk de ENERGETIX magneetzolen (Magnet4Go) en (MagnetWalk) zijn bijvoorbeeld allemaal welzijnsproducten met specifieke toepassingen, die afhankelijk van de persoon ingezet kunnen worden voor een verbeterd welzijn.

Kortom, iedereen in het gezin kan een ENERGETIX sieraad vinden, dat past bij zijn persoonlijke stijl en specifieke behoefte. En daarmee wordt het dragen van een ENERGETIX een begrip! Een onderdeel van een bewuste lifestyle. Een combinatie van gezondheid en schoonheid waar iedereen mee gezien mag en wil worden. Je draagt ENERGETIX omdat je dat een goed gevoel geeft! Van binnen en van buiten!

 

ENERGETIX  - Power & Beauty

ENERGETIX Sieraden en Accessoires

Elk jaar weer wordt een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende sieraden en accessoires ontwikkeld. Deze wordt gepresenteerd in de fraaie ENERGETIX hoofdcatalogus natuurlijk in onze ENERGETIX Webshop (luxofit.energetix.tv).

Daarnaast worden enkele malen per jaar kleine - maar exclusieve - aanvullingen op de ENERGETIX collectie magneetsieraden geïntroduceerd: bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag, rond Pasen. Daarnaast een voorjaarscollectie en een Kerst|Winter collectie magneetsieraden.

ENERGETIX Magneetsieraden en Accessoires