ENERGETIX

Afbeelding van ENERGETIX Magneetarmbanden en Magneetringen voor Dames en Heren uit de nieuwe ENERGETIX Collectie | ENERGETIX Nederland

ENERGETIX

ENERGETIX Bingen verkoopt wereldwijd exclusieve magneetsieraden en accessoires met geïntegreerde magneten. De collectie ENERGETIX Magneetsieraden is om te beginnen stijlvol en altijd trendy. De magneten, die op subtiele manier in de magneetsieraden en accessoires zijn verwerkt, maken ze daarnaast vooral ook bijzonder en speciaal.

Want draagt u ENERGETIX? Dan draagt u exclusieve design magneetsieraden met een positief effect op uw algehele gevoel van welzijn.  Ervaar zelf ook de kracht van de magneten in de ENERGETIX Sieraden! Meer Rust, Balans, Kracht en gezonde Energie. Door de dieptewerking van de magneten in de sieraden ervaren veel klanten bovendien een afname van specifieke (chronische of acute) klachten.

 

ENERGETIX | Aanbevolen door onze klanten

Miljoenen klanten over de hele wereld dragen dagelijks onze magneetsieraden of accessoires met veel plezier. Omdat ze er graag mee gezien willen worden. Want ze zijn natuurlijk heel mooi, maar vooral ook vanwege de magneetkracht. Iedere dag krijgen wij berichten van klanten, die hun ervaringen met de magneet sieraden met ons willen delen. Dat zijn vrijwel altijd mooie verhalen. Soms zelfs verhalen waar we een beetje stil van worden. Maar vooral zijn we blij met de bevestiging, dat we door onze magneet sieraden en accessoires kunnen bijdragen aan het gevoel van welzijn van heel veel mensen.

En al die mensen zijn natuurlijk trouwe fans en ambassadeurs van onze magneet sieraden geworden en daarmee onze belangrijkste reclame. Want de persoonlijke positieve ervaringen van onze klanten gaan van mond-tot-mond en dankzij enthousiaste aanbevelingen komen er steeds nieuwe mensen bij, die zelf willen uittesten welke effecten de magneetsieraden of accessoires voor hen persoonlijk hebben.

Niet voor niets is ENERGETIX is dan ook sinds de oprichting in 2002 wereldwijd gezien uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider als het gaat om de verkoop en distributie van magneetsieraden en magneet accessoires.

 

Magneetsieraden | by ENERGETIX Bingen

De ontwerpers van ENERGETIX Bingen laten zich natuurlijk altijd inspireren door actuele modetrends. Daarnaast luisteren ze goed naar de vraag en wensen van onze klanten, die soms met hele specifieke ideeën of toepassingen komen. Regelmatig worden deze voorstellen vertaald naar het ontwerp van een fraai ENERGETIX magneetsieraad of accessoire en opgenomen in de collectie. En zo ontstaan de unieke creaties in de typische stijl van ENERGETIX, die altijd met veel enthousiasme ontvangen en gedragen worden. Inspirerende, stijlvolle en trendy magneetsieraden en accessoires van de beste kwaliteit.

Er zijn verschillende stijlen binnen de ENERGETIX collectie, zodat iedereen vast en zeker een passend magneetsieraad kan vinden. Flonkerende pracht, stoere sieraden, tijdloze parels, een sportieve collectie, een grappige collectie voor kinderen en een speciale collectie voor uw huisdier. En dat geldt ook voor de accessoires, die samengebracht zijn onder naam ENERGETIX Wellness: het beroemde magneethart, de magneetstaaf, de massagemagneten, het verkwikkende slaapmasker MagnetRelax, het heerlijke nekkussen MagnetComfort, de magneet bandage en natuurlijk de ENERGETIX magneetzolen (Magnet4Go) en (MagnetWalk) zijn bijvoorbeeld allemaal welzijnsproducten van ENERGETIX met specifieke toepassingen, die afhankelijk van de persoon ingezet kunnen worden voor een verbeterd welzijn.

 

ENERGETIX QICUMA | Uniek Voedingssupplement

Elk van uw lichaamscellen werkt elke dag hard voor u, zodat u zich goed voelt en blijft voelen. Alle reden dus om ze iets terug te geven. Want voor een gezond lichaam is meer nodig dan een positieve levenshouding. Ook de juiste voeding en voldoende beweging spelen een belangrijke rol.  Om dit te ondersteunen heeft ENERGETIX het unieke voedingssupplement QICUMA ontwikkeld. QICUMA is de juiste aanvulling op uw dieet: vloeibare essentiële voedingsstoffen, waaronder kurkuma, groene thee,  Q10 en alle belangrijke vitamines!

U kunt hier meer informatie vinden over ENERGETIX QICUMA Voedingssupplement (ook in voordelige abonnementsvorm verkrijgbaar!)

 

ENERGETIX  | Wellness | Voor het hele gezin

Kortom, iedereen in het gezin kan een stijlvol magneet sieraad vinden, dat ideaal past bij zijn persoonlijke stijl en specifieke behoefte. En daarmee wordt het dragen van ENERGETIX magneet sieraden een begrip! Een onderdeel van een bewuste lifestyle. Een combinatie van gezondheid en schoonheid waar iedereen mee gezien mag en wil worden. Je draagt ENERGETIX omdat je dat een goed gevoel geeft! Van binnen en van buiten!

 

ENERGETIX  | Power & Beauty

Energetix Catalogus 2022/2023
Elk jaar weer wordt een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende ENERGETIX magneet sieraden en accessoires ontwikkeld. Deze wordt gepresenteerd in de fraaie hoofdcatalogus natuurlijk in onze ENERGETIX Webshop.

Daarnaast worden enkele malen per jaar kleine - maar exclusieve - aanvullingen op de collectie magneet sieraden geïntroduceerd: bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag, rond Pasen. Daarnaast een voorjaarscollectie en een Kerst|Winter collectie ENERGETIX magneet sieraden.