Distributeur worden

ENERGETIX Distributeur worden | Welkom in ons Team

ENERGETIX Distributeur worden

ENERGETIX GROEIT.  En jij kunt met ons meegroeien! ENERGETIX distributeur worden houdt in, dat je met de verkoop van ENERGETIX sieraden een interessant inkomen kunt verdienen. Je start  jouw eigen bedrijf als onafhankelijk ENERGETIX distributeur, dat jij helemaal zelf vorm kunt geven. Parttime of fulltime. Spannend, maar tegelijkertijd heb je wel de zekerheid, dat je werkt met geweldige producten waarnaar een sterk groeiende vraag is. Stijlvolle sieraden met magneten, waar mensen zich goed bij voelen. En dat is natuurlijk het eerste vereiste om succesvol te worden. Je begint gelijk geld te verdienen door de inkoopkorting op alle ENERGETIX sieraden en accessoires, die je inkoopt en verkoopt.

Je werkterrein is natuurlijk om te beginnen Nederland, maar je kunt activiteiten ontplooien in ieder ander land ter wereld, waar ENERGETIX vertegenwoordigd is. Daarnaast kun je jouw bedrijf laten groeien door een (internationaal) team te bouwen. Kortom, we bieden je in meerdere opzichten onbegrensde mogelijkheden.

Als ENERGETIX distributeur profiteer je van 4 groeimarkten: Wellness, Beauty, Thuiswerken en Directe Verkoop.

Welkom als ENERGETIX Distributeur

ENERGETIX Bingen

Een begrip als het gaat om de directe verkoop van magneet sieraden. En al jarenlang absoluut marktleider. Miljoenen klanten dragen inmiddels de ENERGETIX sieraden, omdat ze mooi zijn en omdat ze zich super voelen dankzij de magneten, die in de sieraden verwerkt zijn. Meer energie, meer ontspanning. Minder klachten en in zijn algemeen een verbeterd gevoel van welzijn. Deze klanten willen geen dag zonder hun ENERGETIX sieraad of accessoire. Ruim 23.000 'voormalige klanten' zijn zo enthousiast geraakt over de magneetsieraden, dat zij ervoor hebben gekozen om zelf ook ENERGETIX consulent te worden. Óók jij kunt ENERGETIX distributeur worden en zo professioneel deel uit maken van dit geweldige bedrijf.

 

Welkom in een professioneel, vriendelijk en succesvol team

Graag leggen wij je persoonlijk uit hoe je succesvol kunt worden als zelfstandig distributeur van ENERGETIX sieraden. De trendy magneet sieraden van ENERGETIX zijn eenvoudig te presenteren en bieden je geweldige verdienkansen. ENERGETIX distributeur worden biedt je direct al voordelen. Zo ontvang je gelijk al een inkoopkorting van 20% op jouw bestellingen. Deze directe inkoopkorting kan overigens al snel oplopen tot 40%, zodat je een meer dan modaal inkomen kunt verdienen. Je bent je eigen baas en bepaalt dus helemaal zelf wanneer je wilt werken en hoeveel tijd en inspanning je wilt investeren in de opbouw van jouw eigen succesvolle bedrijf. In ieder geval mag je van ons alle denkbare ondersteuning verwachten. Wij geven onze ervaring graag aan je door. Wij noemen dat team spirit.

 

Een eigen team bouwen - Een (internationale) carrière zonder limiet

ENERGETIX distributeur willen worden is natuurlijk de eerste stap. Maar hoe dan verder? Je wordt succesvol door de ENERGETIX sieraden en accessoires simpelweg enthousiast te verkopen. Natuurlijk draag je zelf de sieraden en laat je zoveel mogelijk mensen in je omgeving kennismaken met deze stijlvolle sieraden met magneetkracht. Wij doen dat zelf ook met veel plezier. Maar … je zult een werkelijk indrukwekkende carrière maken door je eigen team te bouwen en jouw teamleden te leren hoe ze net zo succesvol kunnen worden als jij. En zowel verkopen als teambouw mag in ieder land ter wereld waar ENERGETIX actief is, dus kun je zelfs 'internationaal' gaan. Ongeacht jouw achtergrond, leeftijd of ervaring is dit werkelijk bereikbaar voor iedereen met de juiste inzet en motivatie. Wij helpen je op te starten met persoonlijke en zakelijke adviezen, belangrijke tips en trainingen. Je zult onder de indruk zijn van de warme, collegiale sfeer tussen de ENERGETIX distributeurs onderling, de verdienmogelijkheden én vooral van de enthousiaste en vaak dankbare reacties van jouw klanten over de ENERGETIX magneet sieraden.

Kortom, wij bieden je de kans op een vol en prettig leven. ENERGETIX Distributeur worden biedt je veel kansen. Een eigen bedrijf, een carrière met eindeloze groeikansen. Wij helpen je al jouw dromen en wensen te vervullen. "May the dreams of your past be the reality of your future."

 

Ben jij klaar voor een succesvolle carrière met ENERGETIX?

Wil jij ENERGETIX Distributeur worden en wil je meer weten? Wij komen graag in contact met enthousiaste en gedreven mensen, die de kans om hun dromen waar te maken niet willen laten lopen.

  • Je werkt graag met mensen en kunt mensen enthousiast maken?
  • Je bent bereid om te leren en hebt een positieve instelling?
  • Je bent ondernemend en actief?
  • Je wil een eigen bedrijf starten (deeltijd of voltijd) en bent een doorzetter?
  • Je bent vastbesloten om jouw dromen waar te maken?
  • En je bent eraan toe om niet langer af te wachten wat de toekomst je mogelijk gaat brengen, maar kiest ervoor om actief jouw eigen leven vanaf nu vorm te geven?

Je weet dat iedere reis begint met een eerste stap, want anders kom je nergens. Doe jezelf dit plezier en néém dan nu die eerste stap en neem contact met ons op. Bel ons op 010 - 5220378 of neem contact met ons op via het ENERGETIX Contactformulier. Wij nemen dan contact met jou op en zullen jouw eerste vragen beantwoorden. Een tweede stap kan een persoonlijk gesprek zijn, zodat wij je volledig kunnen informeren over deze geweldige kans om jouw leven én toekomst positief te veranderen.

Wil je ENERGETIX Distributeur worden en je al gelijk registreren? Dat kan ook! Vul dan het Registratieformulier volledig in. Wij gaan dan alles met elkaar direct in werking zetten en je ontvangt dan snel jouw persoonlijke ID-nummer, waarmee je kunt inloggen in het ENERGETIX Management Systeem, waar je ook je bestellingen kunt regelen.

ENERGETIX Nederland | Member International ENERGETIX Starclub

 
Wij bouwen mee aan jouw SUCCES

Wij delen graag onze ervaring met jou en laten je zien hoe je succesvol kunt worden, want wij hebben onszelf vanaf het begin van onze ENERGETIX carrière bewezen als 'Member of the International ENERGETIX STARCLUB', de hoogste onderscheiding van Energetix GmbH & CO. KG voor hun 60 meest succesvolle distributeurs ter wereld!

 

>> Directe Verkoop en ENERGETIX

>> Het ENERGETIX Compensatieplan is de basis van een goed inkomen

>> Aanmelden|Registreren als ENERGETIX Distributeur