Disclaimer

Geen Medische Claims

ENERGETIX GmbH in Bingen is een ethisch werkend bedrijf, dat nooit en op geen enkele wijze medische claims zal leggen om haar magneetsieraden te verkopen.

Wij hebben alle respect voor de terughoudendheid van ENERGETIX en de ethische wijze waarop zij tracht te voorkomen, dat de indruk zou kunnen ontstaan, dat magneetsieraden gezond zouden maken bij ziekte. Bij  klachten of ziekte moet men zeer beslist en te allen tijde een arts raadplegen. De ENERGETIX Magneetsieraden kunnen daarentegen complementair door iedereen gedragen worden en kunnen bijdragen aan een verbeterd gevoel van welzijn. Uitzondering: mensen met een pacemaker of insulinepomp moeten geen magneetsieraad dragen, tenzij men hiervoor na overleg met de behandelend arts toestemming heeft gekregen.

 

U bepaalt zelf wat u ervan vindt

De informatie op deze website is door ons zo integer mogelijk samengesteld met het doel u te informeren. Dit doen wij vanuit de ervaringen die wijzelf opgedaan hebben, maar zoals dat voor iedere mening en ieder gezichtspunt geldt .... ook onze mening is en blijft - hoe oprecht dan ook - natuurlijk subjectief. Wij nodigen u dan ook uit om vooral zelf uw persoonlijke mening te bepalen en/of te volgen. En om met ons contact op te nemen als u hierover met ons van gedachten wilt wisselen.

 

Onze persoonlijke ervaring

Wij hebben inmiddels duizenden klanten, die dagelijks één of meerdere ENERGETIX sieraden en/of accessoires dragen. Op basis van onze eigen ervaringen én de talloze positieve berichten van onze klanten zijn wij er zelf oprecht van overtuigd, dat de ENERGETIX Magneet sieraden natuurlijk géén medische wonderen verrichten, maar wel degelijk voor een verbeterd welzijn kunnen zorgen. En voor sommige mensen kan dat in hun persoonlijke leven als een enorme positieve stap in de goede richting ervaren worden, omdat zij zich geestelijk en lichamelijk meer in balans voelen en tot meer in staat zijn.

 

Meer weten?

U kunt ons bellen op +31 (0) 10-  52 203 78 of uw vraag stellen via het ENERGETIX contactformulier.

>> Persoonlijke ervaringen met ENERGETIX van klanten

>> Meer informatie over de werking van magneet sieraden