Collectie

ENERGETIX Collectie | ENERGETIX Magneetsieraden | Afbeelding van ENERGETIX Magneetsieraden uit de nieuwe ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Collectie Sieraden | Design Magneetsieraden

De Collectie van Energetix biedt een brede variëteit aan sieraden van hoge kwaliteit. Natuurlijk allemaal sieraden met magneten en daarbij nog eens fantastisch mooi. Van magnetische armbanden tot magnetische kettingen, magneethangers, magneet oorbellen, voetsieraden met magneten en nog meer. Het is er allemaal. En voor iedereen, want de ontwerpers ontwerpen jaarlijks een aparte en geheel nieuwe collectie magneetsieraden voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren. Daarom weten wij zeker, dat u zonder meer een magneetsieraad in de collectie van Energetix zult vinden, dat bij uw persoonlijke smaak en stijl past. Ook is er een aparte Energetix collectie 'Wellness', waarin alle accessoires bij elkaar gebracht zijn . In deze Energetix collectie vindt u bijvoorbeeld ook ons beroemde Energetix Magneethart.

 

De ENERGETIX Collectie | Magneetsieraden op zijn allermooist

De magneetsieraden uit de ENERGETIX collectie geven uitdrukking aan een levensstijl, waarbij een vanzelfsprekende aandacht voor gezondheid en welzijn heel natuurlijk gecombineerd wordt met esthetische schoonheid. Gezondheid en schoonheid. Van binnen en aan de buitenkant. Zo zien en ervaren onze ENERGETIX klanten dit tenminste. Miljoenen mensen wereldwijd zijn al enthousiast over de inspirerende ENERGETIX collectie sieraden. Over de effectieve werking van de magneten op hun gevoel van welzijn en over de prachtige schoonheid van de sieraden, waarmee ze graag gezien willen worden. En dit aantal trouwe ENERGETIX fans groeit dagelijks overal ter wereld.

 

De reden voor dit succes

ENERGETIX combineert dus eigentijdse, exclusieve design sieraden met de weldadige kracht van magneten. Onze klanten dragen de ENERGETIX magneetsieraden omdat ze gefascineerd zijn door de schoonheid van de ontwerpen én omdat ze de energieke kracht van de magneten voor hun lichaam en welzijn dagelijks willen voelen en ervaren. Zowel de ENERGETIX collectie sieraden en accessoires alsook  ENERGETIX QICUMA Voedingssupplement  zijn ontworpen om je een gevoel van welzijn te geven in je dagelijks leven. Van binnen én van buiten. De  ENERGETIX collectie sieraden en accessoires is bedoeld voor het gehele gezin inclusief huisdieren en kent zoveel verschillende thema's, dat iedereen beslist een passend sieraad zal kunnen vinden.

Hier vindt u een toelichting op de diverse thema's binnen de ENERGETIX collectie.

 

Meer informatie over de magneet sieraden uit de ENERGETIX Collectie