Testimonials

Testimonials ENERGETIX | Ervaringen met ENERGETIX Magneetsieraden

 

Testimonials ENERGETIX

Beste Klant en/of geïnteresseerde Bezoeker,

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht wilt achterlaten onderaan deze pagina.

Testimonials zijn van harte welkom, evenals uw persoonlijke aanbeveling. En natuurlijk zijn wij ook oprecht geïnteresseerd in uw mening over deze website, over ons en onze service. Wij leren graag en zullen uw tips en opmerkingen zeker gebruiken om onze service nog verder aan te scherpen.

Met het oog op uw privacy zullen wij nooit uw e-mailadres en persoonlijke gegevens publiceren!

 

Persoonlijke ervaringen van klanten – Download hier

ENERGETIX sieraden en accessoires dragen door hun magneetkracht bij aan uw algemeen gevoel van welzijn. Wij kunnen ons natuurlijk goed voorstellen, dat u wat persoonlijke reacties en ervaringen van klanten met de ENERGETIX sieraden en onze service zou willen lezen. De vele door ons ontvangen reacties worden echter niet hier op deze website gepubliceerd, maar zijn door ons voor u verzameld in een apart document, dat wij u graag op verzoek per e-mail toesturen.

>>   Download document met persoonlijke ervaringen met de ENERGETIX Magneetsieraden en accessoires/Testimonials

Wij willen namelijk voorkomen, dat de publicatie van de vele persoonlijke positieve reacties van onze klanten de verwachting zou kunnen wekken, dat de door deze klanten beschreven ervaringen en positieve effecten van het dragen van de ENERGETIX sieraden voor iedereen altijd hetzelfde is. Ofwel, dat iedereen dezelfde resultaten mag verwachten. Om die reden is het niet toegestaan om de persoonlijke ervaringen, die klanten ons toesturen, integraal te publiceren op deze website. Dan zouden we ‘medische claims’ doen, die niet wetenschappelijk bevestigd zijn en dus ook niet door u feitelijk te controleren zijn.

 

Graag vernemen wij ook úw persoonlijke ervaring met ENERGETIX

-
(0)

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 9=