ENERGETIX Facebook | #Durftevragen

Banner met Facebook duim | Volg het laatste nieuws van ENERGETIX Nederland op Facebook

ENERGETIX Facebook Pagina

Veel van onze klanten hebben een Facebook account. Dus ja, natuurlijk is ENERGETIX Nederland ook op Facebook te vinden.

Een prettige manier om onze klanten via korte berichten snel te kunnen informeren over de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden. Denk dan bijvoorbeeld aan de jaarlijkse lancering van de nieuwe ENERGETIX collectie eind augustus of begin september en de introductie van nieuwe magneetsieraden of accessoires in ons assortiment.

Veel klanten vinden het bovendien gemakkelijk om direct via Facebook contact met ons op te nemen en vanzelfsprekend krijgen die ook allemaal heel snel antwoord. Het is een laagdrempelig communicatiemiddel en de plek waar onze klanten zich regelmatig tot zelfs dagelijks bevinden.

Via onze ENERGETIX Facebook pagina communiceren wij altijd de actuele Maandactie van ENERGETIX Nederland (een verloting van gratis ENERGETIX Sieraden exclusief voor onze klanten iedere maand) én natuurlijk kondigen wij hier ook de start van onze voordeelacties aan, zodat u eerste keus heeft.

 

#Durftevragen | Wilt u ons 'Liken' op Facebook?

Heeft u ook een Facebook Account? Bezoek dan eens onze ENERGETIX Facebook pagina. Wij waarderen het enorm als u onze pagina vervolgens een 'Duim omhoog' wilt geven en wilt gaan volgen. Ook kunt u hier onze service beoordelen en een recensie achterlaten. Of ons direct aanbevelen bij anderen.  Onze dank is groot!

 

Sharing = Caring

Wij zijn iedere keer weer dankbaar voor de prachtige berichten, die wij regelmatig ontvangen van klanten over hun persoonlijke ervaringen met de ENERGETIX Sieraden en/of magneet accessoires. Zo mooi om dat te lezen. En wat geweldig, dat sommige klanten anderen willen helpen met hun ervaringen. Wilt u uw persoonlijk ervaring met ons delen? Dat zou fantastisch zijn! Want Sharing is Caring.

 

Afbeelding van Facebook Logo en Duim met het verzoek om ENERGETIX Nederland op Facebook te liken
>>   Naar de Startpagina van ENERGETIX Nederland

>>   Direct naar de ENERGETIX Sieraden in onze Webshop

>>   Naar de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland

>>   Terug naar Ander Nieuws over ENERGETIX