ENERGETIX Homeparty

Sieradenparty ENERGETIX | ENERGETIX Homeparty

ENERGETIX Homeparty | Altijd Feest

Organiseer een ENERGETIX Homeparty en u bezorgt uw gasten altijd een geweldig leuke tijd! En...... u wenst ze naast deze gezelligheid blijkbaar ook het allerbeste, want natuurlijk hebben we het hier wel over bijzondere sieraden. Miljoenen mensen ter wereld vertrouwen op de kracht van de magneten vanwege het verbeterde gevoel van welzijn, dat zij ervaren door het dagelijks dragen van deze stijlvolle sieraden.

Het wordt dus gegarandeerd een informatieve, maar vooral gezellige tijd. Wij beloven u dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een ENERGETIX Homeparty. Natuurlijk geven we uitleg over de werking van de stijlvolle ENERGETIX sieraden, laten referenties van klanten zien en vertellen daarover. Wij doen een paar interessante testen die altijd weer tot verbazing leiden en we zullen uw gasten de werking van de sieraden laten 'voelen'. Wij weten uit ervaring dat veel mensen al eens gehoord hebben van de ENERGETIX sieraden. Soms hebben ze zelfs ook al van bekenden persoonlijke positieve ervaringen meegekregen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat er vragen zijn. Alle vragen van uw gasten tijdens en na de presentatie van de ENERGETIX Sieraden zullen we beantwoorden. Daarnaast zullen we ook interessante tips geven over de vele toepassingsmogelijkheden van de prachtige collectie ENERGETIX magneet sieraden en accessoires.

 

Let´s Party | Wij belonen u voor uw gastvrijheid

Maak het mee! Nodig vrienden en bekenden uit en beleef de geweldige sfeer van een informatieve en altijd gezellige ENERGETIX Homeparty. Aan u de keus waar u dit wilt organiseren: bij u thuis, bij een vereniging, in de club of in een bedrijf. In elk geval belonen wij uw inzet met een aantrekkelijk gastvrouw | gastheer cadeau. Of u zoekt t.w.v. 10% van de omzet een ENERGETIX sieraad of accessoire naar eigen keuze uit. Ook is het mogelijk om uw beloning om te zetten in een cadeaubon, waarmee u iemand anders blij kunt maken.

De ENERGETIX Sieradenparty wordt gegeven door een ervaren en enthousiaste zelfstandige distributeur van ENERGETIX.

 

Een groep van 8 tot 15 mensen is ideaal

U verzorgt de uitnodiging voor de ENERGETIX Homeparty, zorgt voor de locatie en zult uw gasten vast wel een lekkere kop koffie/thee met wat lekkers of een ander drankje willen presenteren. Wij verzorgen de rest. En zijn ruim op tijd bij u om de collectie ENERGETIX sieraden klaar te zetten, geven een informatieve en gezellige presentatie en zijn beschikbaar voor beantwoording van alle vragen van uw gasten.
Na afloop ruimen we natuurlijk alles netjes op en berekenen samen met u de omzet van deze avond én uw bonus!

 

Wilt u een ENERGETIX Homeparty boeken?

Wij plannen graag in overleg met u een geschikte datum en tijdstip.

>> Via dit contactformulier kunt u een ENERGETIX Homeparty aanvragen

>> Terug naar de startpagina van ENERGETIX NEDERLAND