ENERGETIX Bingen

ENERGETIX Bingen | Wereldwijd Marktleider in verkoop magneetsieraden en accessories | Design Sieraden met Magneten

ENERGETIX Bingen - een wereldbedrijf

ENERGETIX Bingen GmbH is sinds de oprichting in 2002 heel hard gegroeid. ENERGETIX Bingen mag zich dan ook met trots wereldwijd marktleider noemen op het gebied van de directe verkoop van magneetsieraden en accessoires. En deze positie is onaantastbaar gezien de enorme groei, die ENERGETIX jaarlijks meemaakt. Wereldwijd zijn er ruim 23.000 zelfstandige ENERGETIX distributeurs actief in meer dan 30 landen. En hier komen steeds meer landen bij.

ENERGETIX Bingen houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen, produceren en distribueren van magneet sieraden en accessoires. Inmiddels zijn er miljoenen klanten over de hele wereld, die de ENERGETIX magneet sieraden dagelijks met veel plezier dragen. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege de kracht van de magneten, die in alle sieraden verwerkt zijn. Een mooiere combinatie is niet denkbaar: welzijn en schoonheid in een stijlvol sieraad of accessoire bij elkaar gebracht. Daar wil je graag mee gezien worden.

ENERGETIX Bingen -  Wereldwijd Marktleider in verkoop magneetsieraden


Wat zakelijke feiten over ENERGETIX Bingen Duitsland

Oprichting ENERGETIX Bingen: 2002
als ENERGETIX GmbH & Co. KG: 2007
Hoofdkantoor ENERGETIX Duitsland: Bingen am Rhein
CEO: Roland Förster
COO/CIO: Alexander Link
CMO: Jessica Schlick

Aantal medewerkers: 80

Zakelijke doeleinden: de ontwikkeling en directe verkoop van magneetsieraden en wellness producten

ENERGETIX Bingen heeft licentie partners in Oost Europa, Turkije, India, Puerto Rico, Australië, Zuid-Afrika en in Mongolië

Omzet: 83 miljoen Euro per jaar

Lidmaatschappen ENERGETIX Bingen: o.a. Unternehmensverband Direktvertrieb e.V. (BDD)Direct Selling Association (USA)The European Direct Selling Association (EU)Direct Selling Association (GB)Fédération de la Vente Directe (F), Direct Selling Association (USA)

History Trailer - 10 Jaar ENERGETIX Bingen