Magneetkracht en Water

Deze sfeer afbeelding laat sprankelend water zien om aan te geven dat men zelf eenvoudig water kan magnetiseren met een ENERGETIX Magneetstaaf of ENERGETIX Waterstaaf

Magneetkracht en Water

Water behoort samen met vuur, lucht en aarde tot de vier zogenaamde oerelementen en een bron van gezondheid.

We leven niet alleen op een waterplaneet, maar bestaan ook zelf voor ongeveer 70% uit water. Per dag scheiden we zo'n 2,5 liter vocht uit en dit moeten we door middel van onze voeding weer aanvullen.

  • water is het hoofdbestanddeel van iedere cel en van alle vloeistof in ons lichaam
  • water transporteert de voedingsstoffen in het bloed naar de verschillende cellen
  • water is van invloed op onze spijsvertering
  • water regelt de warmtehuishouding
  • water wordt via thermaalbaden al sinds duizenden jaren ingezet vanwege de genezende kracht - een medisch effect dat toegeschreven wordt aan de koudeprikkels die tot een betere doorbloeding leiden
  • water kan klachten als pijn, problemen met de bloedsomloop, doorbloedingsstoornissen, ziektes die gepaard gaan met koorts, slaapstoornissen en luchtwegproblemen helpen verminderen
  • ook het vegetatieve zenuwstelsel, de hormoonproductie en zelfs het immuunsysteem kunnen door water positief worden beïnvloed.

Water is het dus de basisbouwsteen van alle levende wezens en de belangrijkste hoofdvoedingsstof! En met het oog op dit ongekend grote belang is de kwaliteit van ons water dus doorslaggevend voor onze gezondheid. Water is echter niet alleen maar water. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen drinkbaar, gezond en levend water.

 

Magneetkracht in het water

'Water heeft een geheugen als van een olifant' – zo luidt het bekende citaat van de arts Wolfgang Ludwig. Het is dit geheugen van water dat onze lichamen in leven houdt.

Dr. Alexis Carrel kreeg in 1912 de Nobelprijs voor Geneeskunde voor zijn ontdekking dat de cel zelf onsterfelijk is. Het is enkel de vloeistof, waarin de cel zwemt, die degeneratieve processen ondergaat. Volgens Dr. Carrel is 'de kwaliteit van het water in ons lichaam het vereiste voor het eeuwige leven van de cel '.

Watermoleculen zijn zogenaamde dipolen met elektrische eigenschappen. De watermoleculen vormen ringen om ionen, die op hun beurt positief of negatief geladen zijn. Als men een magneet in het water brengt, dan volgt een afstoting van de ionen overeenkomstig hun lading.

 

Zelf uw water magnetiseren

U kunt eenvoudig zelf uw water magnetiseren brengen - ofwel in de fles ofwel in een glas - met behulp van een vaste magneet, zoals deze verwerkt is in de ENERGETIX Magneetstaven of ENERGETIX Onderzetter. Voor uw huisdieren is er de speciale ENERGETIX Kiezelsteen.

ENERGETIX biedt u diverse producten voor deze toepassing.

 

Bronnen

Uitgave: 'Eindelijk Gezond' | Dr. Verena Breitenbach | ISBN: 978-3-937964-75-1
Uitgave: 'Mehr Energie' | ISBN nummer: 3-00-012966-9

 

>> Meer informatie over de ENERGETIX Magneetstaaf | Waterstaaf

>> ENERGETIX Magneetstaaf | Waterstaaf bestellen in de ENERGETIX Webshop