ENERGETIX Nederland Teamwork

ENERGETIX Nederland Teamwork | Welkom bij ENERGETIX

ENERGETIX Nederland


ENERGETIX Nederland | TEAMWORK | Sleutel tot jouw succes als ENERGETIX Distributeur

Een serieus inkomen genereren is natuurlijk het doel. Daarvoor moet jouw ENERGETIX business groeien.

Teamwork bij ENERGETIX Nederland betekent, dat iedereen volwaardig deel uitmaakt van hetzelfde team, dezelfde boodschap heeft en dus ook dat we jou met raad en daad willen bijstaan. In de praktijk van alledag, maar ook door het geven van trainingen of (in het begin) daadwerkelijke hulp bij het opstarten, aanwezigheid bij belangrijke gesprekken, het geven van informatie en tips e.d.

Samen bereik je meer dan alleen. Succesvol worden doe je samen. Op ENERGETIX Nederland kun je rekenen!

 

ENERGETIX Nederland wil graag.....

Stimuleren, Communiceren, Samenwerken en vooral jou helpen SUCCESVOL te worden als zelfstandig ENERGETIX distributeur.

Wij willen daarom een aantal onderwerpen, dat direct of indirect te maken heeft met ENERGETIX, Network Marketing en jouw interesse om distributeur te worden van ENERGETIX met je 'bespreken'.  Soms gaat het om concrete informatie. Soms willen we alleen maar een beetje met je  'sparren' om je uit te dagen na te denken over jouw persoonlijke kijk en ideeën. Wat zou je vinden van een eigen bedrijf? Hoe zijn jouw ideeën over Netwerk Marketing en over geld? Wat heb je ervoor over om succesvol te worden?

En even voor de duidelijkheid: al jouw ideeën en opvattingen zijn op voorhand net zo GOED als die van ons! We denken alleen, dat het altijd verstandig is om van te voren een en ander af te wegen en op je in te laten werken. Of je nu parttime of fulltime wilt werken. Misschien wil je alleen wat bijverdienen of mogelijk wil je werkelijk een volwaardig en aantrekkelijk inkomen verwerven met de verkoop van de ENERGETIX sieraden. Het kan zijn, dat je er op dit moment voor kiest om je vooral te richten op de verkoop van de ENERGETIX sieraden.  Het kan net zo goed zijn, dat je de focus wilt leggen op het bouwen van een eigen ENERGETIX Team. In Nederland en/of in het buitenland!

Hoe dan ook, je bent in alle gevallen werkelijk oprecht en van harte welkom in ons ENERGETIX Nederland Team. Het gaat er ons uiteindelijk simpelweg om, dat je je thuis voelt en zin hebt om er iets moois van te maken. Samen met ons. Dat je tijd, energie en enthousiasme wilt steken in de opbouw van jouw eigen ENERGETIX business, omdat het voor jou voelt als jouw eigen bedrijf. Omdat je de mogelijkheden en kansen ziet om jouw leven anders vorm te geven. En wij willen jou daarbij graag helpen.

 

Wat onderwerpen om te bespreken of over na te denken

  • Distributeur worden van ENERGETIX - Wat houdt dat in? Kan iedereen inschrijven als distributeur bij ENERGETIX Nederland? Is er een bepaalde ervaring vereist? Wat zijn jouw verwachtingen? Hebben wij bepaalde verwachtingen van jou?
  • Wat wil je eigenlijk bereiken, oftewel wat is jouw concrete doel? Hoeveel tijd wil of kun je steken in jouw eigen bedrijf? Heb je misschien al een plan van aanpak?
  • Is er een verplichte maandelijkse minimum afname? Ben je bereid te investeren in jouw presentatie-collectie? En hoeveel?
  • Concreet over inkoopkorting, bonussen en de uitbetaling daarvan door ENERGETIX Bingen
  • Over Netwerk Marketing | MLM | Referral Marketing: hoe werkt dat en wat zijn de voordelen?

En heb je vragen, waarop je het antwoord nergens kunt vinden op deze website, dan zijn wij natuurlijk makkelijk bereikbaar om jouw specifieke vraag te kunnen beantwoorden. Of om gewoon een beetje verder met je te 'sparren'.

>>  Direct Registreren als ENERGETIX Distributeur of Consulent kan hier

>>  Meer informatie over distributeur worden van ENERGETIX