Magneetarmbanden

Magneetarmbanden ENERGETIX

Magneetarmbanden ENERGETIX BestellenMagneetarmbanden ENERGETIX

 

ENERGETIX magneetarmbanden zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende uitvoeringen en stijlen, dat iedereen eenvoudig een magneetarmband naar eigen smaak kan vinden. Stijlvol of romantisch, opvallend of  juist rustig chic, stoer leder of modern grafisch, grappig of lief, minimalistisch of juist rijk versierd met kristallen. Uw keuze voor één van de ENERGETIX magneetarmbanden zal ongetwijfeld uw persoonlijke stijl verder onderstrepen. En natuurlijk geniet u daarnaast ook nog eens van de werking  van de magneten in de magneetarmbanden voor uw gevoel van welzijn.

De ENERGETIX magneetarmbanden en het magneethart zijn de meest verkochte artikelen van ENERGETIX en dat is niet zonder reden. Het magneethart staat bekend om de weldadige plaatselijke dieptewerking bij specifieke (chronische of incidentele) klachten en hoort eigenlijk thuis in iedere keukenla. De ENERGETIX magneetarmbanden zijn natuurlijk altijd makkelijk te combineren met uw andere sieraden en daardoor dagelijks te dragen.

 

De maten van de ENERGETIX Magneetarmbanden

De magneetarmbanden hebben de volgende afmetingen:

XS = 15 cm, S = 16 cm, M = 17,3 cm, L = 18,5 cm, XL = 20 cm, XXL = 22,5 cm
S-XL = 16,5 - 20 cm, L-XXL = 19,5 - 23 cm
M-L = 17,3 - 18,8 cm, XL-XXL = 20 - 21,5 cm

Let op: de ENERGETIX magneetarmbanden uit de 'Collect-serie' (artikelen 1042 en 1043) hebben afwijkende afmetingen i.v.m. de dikte van het materiaal om eventueel bedels/kralen te kunnen dragen. Deze artikelen vallen dus ruimer dan de standaard ENERGETIX magneet armbanden.

S = 17 cm, M = 18,5 cm, L = 19,5 cm, XL = 21 cm, XXL = 23,5 cm

Kinderarmbanden: de lengte is ongeveer 15,5 cm (kan ingekort worden)

 

De juiste maat bepalen van ENERGETIX MagneetarmbandenMeten is Weten!!

De magneetarmbanden dienen vooral comfortabel te zitten, dus niet strak. Er mag best een 'vingertje' ruimte tussen huid en armband zitten. Dat maakt voor de werking niets uit. De juiste maat bepaalt u door de omtrek van de pols strak te meten op het punt waar deze overgaat in de hand.

Afhankelijk van het gemeten aantal centimeters past daar de volgende maat ENERGETIX magneetarmband bij.

 

Polsomvang

  • 13 - 14 cm = maat XS
  • 14 - 15 cm = maat S
  • 15 - 16 cm = maat M
  • 16 - 18 cm = maat L
  • 18 - 20 cm = maat XL
  • 20- 22 cm = maat XXL

 

Magneetarmbanden ENERGETIX Magneetkracht in de ENERGETIX magneetarmbanden

De meeste magnetische armbanden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een magneetkracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een magneetarmband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht nog maar maximaal 30% kunnen stijgen en niet meer. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetarmbanden of andere sieraden tegelijkertijd te dragen.

Alleen de ENERGETIX magneetarmbanden uit de POWER-serie zijn sterker qua magneetkracht. Deze zijn uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss).

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. De magneten verliezen slechts 1% van hun magneetkracht in 100 jaar tijd, dus geven wij u met een gerust gevoel levenslange garantie op de werking van de neodymium magneten in de ENERGETIX magneetarmbanden.

 

Koper in sommige ENERGETIX magneetarmbanden

In een aantal ENERGETIX magneetarmbanden is naast de magneten ook een stukje koper verwerkt vanwege de positieve eigenschappen van koper.

Koper (Cu) is een essentieel spoorelement en wordt in het hele lichaam - skelet, huid, spieren, lever en hersenen - aangetroffen. Het mineraal is onder meer betrokken bij de pigmentatie van huid en haar en het speelt een rol bij de vorming van bindweefsel en botweefsel. Koper stimuleert de opname van ijzer uit voeding, werkt energieverhogend, pijnstillend, ontstekingsremmend. Koper in de ENERGETIX magneetarmbanden of accessoires (zoals bijvoorbeeld het ENERGETIX magneethart) kunnen daarom een extra toegevoegde waarde hebben bij specifieke klachten, zoals migraine, fibromyalgie, gewrichtsklachten als artrose en reuma, stofwisselingsklachten, ontstekingsklachten, pijnklachten, problemen met de luchtwegen e.d.

Bij de omschrijving van de diverse ENERGETIX magneetarmbanden in onze webshop wordt de aanwezigheid van koper aangegeven met de aanduiding voor koper: CU.

 

Vragen over de ENERGETIX Magneetarmbanden? Neem gerust contact op.

Onze ENERGETIX Klantenservice helpt u graag verder en kent ruime openingstijden.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 010 - 5220378 (internationaal +31 10 5220378).

  • Maandag t/m Vrijdag : van 09:00 - 22:00 uur
  • Zaterdag en Zondag   : van 12:00 - 22:00 uur

Uw e-mail of vraag via het contactformulier beantwoorden wij heel snel.  Meestal nog dezelfde dag.

 

Magneetarmbanden ENERGETIX BestellenENERGETIX magneetarmbanden bestellen in de webshop

 

>>  Meer informatie over de maten van de ENERGETIX kettingen

>>  ENERGETIX magneetarmbanden bestellen in de webshop voor Haar - voor Hem - voor Teens - voor Kids - SportEx

>>  Het ENERGETIX Magneethart