ENERGETIX voor Kinderen

ENERGETIX voor Kinderen

 

ENERGETIX Easy-Going Youth

 

Natuurlijk zijn er ook magnetische armbandjes en sieraden van ENERGETIX voor kinderen. Speciaal voor de kleintjes onder ons is een hele leuke en speelse collectie magneetsieraden ontwikkeld onder de naam ENERGETIX Easy-Going Youth. Want ook onze kinderen - of misschien wel juist die - kunnen vandaag de dag wel wat extra magneetkracht gebruiken. In deze sieradenlijn van ENERGETIX voor kinderen vindt u alle magneetsieraden voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar bij elkaar. De kleurrijke en grappige armbandjes met schuifjes van ENERGETIX voor kinderen zullen ze bijvoorbeeld graag dagelijks willen dragen.

 • Voor de echte kleintjes wordt meestal gekozen voor een leuk gekleurd, rubberen kinderarmbandje(zonder magneet), waaraan een schuifje met magneten gedragen wordt. De schuifjes zijn er in allerlei leuke motieven en thema's.
 • Fantastisch leuk is ook de sieradenset 'Happy Days' met lachende wolken (na regen volgt tenslotte altijd zonneschijn), de wolkenarmband met blauwe kristallen en koud emaille, dat oplicht in het donker (glow in the dark), een regenboog-kinderschuif met bijpassende oorbelletjes en hangers.
 • Verder kinderschuifjes, hangertjes en oorbelletjes met afbeeldingen of in de vorm van bloemetjes, hartjes, vosjes, wasbeertjes, lieveheersbeestjes etc.
 • Het thema 'Lost in Space' is kleurrijk en grappig. En vooral de jongens zullen de kinderschuifjes met afbeelding van raket of astronaut kunnen waarderen.
 • Ook de iets oudere kinderen van 6 tot 10 jaar vinden deze sieraden vaak nog heel leuk, maar voor hen zijn er ook nog andere ENERGETIX sieraden, die deze leeftijdsklasse extra zullen aanspreken. Met magneetschuifjes met motieven als bijvoorbeeld een voetbal of roze swarovski kristalletjes.

 

ENERGETIX voor Kinderen - ENERGETIX Easy Going Youth

Let op: de gekleurde rubberen armbandjes van ENERGETIX voor kinderen bevatten GÉÉN magneet. De magneet zit namelijk in het schuifje naar keuze, dat om de armband heen gaat. Dus alleen door de combinatie armbandje + schuifje krijgt u een hippe en speelse ENERGETIX armband voor kinderen.

 

Instructie inkorten ENERGETIX kinderarmbandENERGETIX kinderarmband op maat maken

De lengte van de kinderarmbanden is ongeveer 15,5 cm en deze kunt u zelf op maat maken.

Opmerking: het armbandje dient vooral comfortabel te zitten, dus absoluut niet strak. Er mag dus best een beetje ruimte tussen huid en armband blijven zitten.

En zo doet u dat: met een scherp voorwerp (bijv. een stevige uitgebogen paperclip) klapt u het metalen plaatje op.

U kunt nu de band uit de sluiting trekken en deze tot de gewenste lengte inkorten.

Daarna schuift u het bandje weer in de sluiting en drukt tenslotte het metalen plaatje weer vast.

Bekijk hier alle sieraden en magneetarmbandjes van ENERGETIX voor kinderen

 

Magneetarmband van ENERGETIX voor Kinderen

ENERGETIX voor Kinderen bestellen - Telefonisch | Mail | Webshop

 • Bestellen van de sieraden van ENERGETIX voor kinderen kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
 • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
 • Vertrouwd kopen met garantie
 • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
 • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
 • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies
 • Bij bestelling neemt u automatische deel aan de maandelijkse loterij van een GRATIS ENERGETIX Sieraad. Deze maandelijkse actie geldt exclusief voor onze klanten.


Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX Exciting Journey

>> ENERGETIX Modern Tradition

>> ENERGETIX  Most Precious Time 

>> ENERGETIX  SportEX

>> ENERGETIX Future Generations

>> ENERGETIX  Beautiful Life

>> ENERGETIX Timeless Lifestyle

>> ENERGETIX  Easy Going Youth

>> ENERGETIX NEDERLAND - STARTPAGINA