ENERGETIX voor Kinderen

Afbeelding van ENERGETIX Armbanden met magneetschuifjes voor Kinderen

ENERGETIX voor Kinderen

Natuurlijk zijn er ook magnetische armbandjes en sieraden van ENERGETIX voor kinderen. Speciaal voor de kleintjes onder ons wordt ieder jaar een aparte en speelse collectie magneetsieraden ontworpen. Want ook onze kinderen (of misschien wel júist onze kinderen) kunnen vandaag de dag wel wat extra magneetkracht gebruiken door alle prikkels waaraan zij worden blootgesteld.  Zo blijken de effecten van de ENERGETIX magneetarmbandjes op (hoog-)gevoelige kinderen en kinderen met bijvoorbeeld ADHD bijzonder positief te zijn. Ook zij ervaren meer rust in het hoofd, zijn minder snel geprikkeld en daardoor zitten ze beter in hun velletje. Met alle positieve gevolgen. Beter slapen, meer concentratie, meer innerlijke kracht en gezonde energie. Alle kinderen zijn gek op hun kinderarmbandje. Ze voelen dat ze zich er goed bij voelen en dragen hun Energetix magneetarmbandje daarom  heel graag.

In de sieradenlijn van ENERGETIX voor kinderen vindt u alle magneetsieraden voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar bij elkaar. De kleurrijke en grappige armbandjes met magneetschuifjes van ENERGETIX voor kinderen zullen ze bijvoorbeeld graag dagelijks willen dragen.

Magneetsieraden van ENERGETIX voor Kinderen | Leuk, Schattig en Kleurrijk

 • Voor de echte kleintjes wordt meestal gekozen voor een leuk gekleurd, rubberen kinderarmbandje(zonder magneet), waaraan een schuifje met magneten gedragen wordt. De magneetschuifjes zijn er in allerlei leuke motieven en thema's. Zoals bijvoorbeeld magnetische kinderschuifjes met afbeeldingen of in de vorm van o.a. bloemetjes, hartjes, vosjes, wasbeertjes, lieveheersbeestjes, eenhoorns, voetbal en honkbal etc. Kortom, er is altijd een lievelingsschuifje voor uw kind te vinden in de zeer uitgebreide collectie ENERGETIX voor Kinderen.
 • Het geheel nieuwe repertoire aan sliders/magneetschuifjes zal kleine sieradenliefhebbers verrukken. Zowel meisjes als jongens kunnen de nieuwe sliders naar hartenlust combineren met hun favoriete gekleurde armbandjes. De verschillende motieven omvatten een kleine bloem met violet koud emaille, een gele, zeer dynamisch uitziende ster, een lichtblauwe wolk en een schattig klein hartje in fel rood. Maar ook de spreekballon is aan de kleurrijke kinderband, een grote blikvanger. Tip voor de kids: draag meerdere armbanden met sliders bij elkaar en kies je eigen favoriete combinaties en kleurnuances.
 • Ook nieuw bij de speciale collectie Energetix sieraden voor kinderen is een set, bestaande uit een ketting met een hanger en een slider in de vorm van een kleine bloem, die door het violette koud emaille prachtig en kleurrijk glinstert. Een speciaal glanspunt vormt een kleine ronde opening in het midden waardoor de roze band te zien is. Met een schattig motief doet ook de ketting de harten van de kleintjes sneller kloppen. De kleine koala uit roestvrij staal werd veredeld met koud emaille en wordt vergezeld door eucalyptusbladeren, omdat de schattige Australische dieren natuurlijk honger hebben en graag hun favoriete gerecht erbij willen hebben. Door de schuifsluiting kan de ketting naar wens in grootte worden aangepast. Tip: zowel de bloemenarmband als de koala ketting passen perfect bij de armband en oorbellen met het vogelmotief.
 • In de collectie ENERGETIX voor Kinderen zal ook de set met schattige monsters voor veel plezier zorgen. De kleine monsters staan bij de tweedelige oorbellen op de voorgrond: aan de voorzijde is het hoofd te zien en de dansende voeten flitsen van achter het oor tevoorschijn. Net zo jong en uitzonderlijk ontworpen is ook de donkergrijze, flexibele textielarmband, waar de armen van het schattige monster ingehaakt zijn. Nog een verrassing: de kleine monster broche, ontworpen in een speld-vorm, tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw kind.
 • Het thema 'Lost in Space' is kleurrijk en grappig. En vooral de jongens zullen de kinderschuifjes met afbeelding van raket of astronaut kunnen waarderen.
 • Ook de iets oudere kinderen van 6 tot 10 jaar vinden deze sieraden vaak nog heel leuk, maar voor hen zijn er ook nog andere ENERGETIX sieraden, die deze leeftijdsklasse extra zullen aanspreken. Met magneetschuifjes met motieven als bijvoorbeeld een voetbal of roze swarovski kristalletjes.

 

ENERGETIX voor Kinderen | Kinderbandje zelf op maat maken

Let op: de gekleurde rubberen armbandjes van ENERGETIX voor kinderen bevatten GÉÉN magneet. De magneet zit namelijk in het schuifje naar keuze, dat om de armband heen gaat. Dus alleen door de combinatie armbandje + schuifje krijgt u een hippe en speelse ENERGETIX armband voor kinderen.

 

Afbeelding van de instructie hoe je zelf een ENERGETIX kinderarmband kunt inkortenENERGETIX kinderarmband op maat maken

De lengte van de kinderarmbanden is ongeveer 15,5 cm en deze kunt
u zelf op maat maken.

Opmerking: het armbandje dient vooral comfortabel te zitten, dus absoluut niet strak. Er mag dus best een beetje ruimte tussen huid en armband blijven zitten.

En zo doet u dat: met een scherp voorwerp (bijv. een stevige uitgebogen paperclip) klapt u het metalen plaatje op.

U kunt nu de band uit de sluiting trekken en deze tot de gewenste lengte inkorten.

Daarna schuift u het bandje weer in de sluiting en drukt tenslotte het metalen plaatje weer vast.

 

Magneetarmband van ENERGETIX voor Kinderen hier bestellen in de ENERGETIX Shop

 

 

 

ENERGETIX voor Kinderen Kopen | Telefonisch | Mail | Webshop

 • Bestellen van de sieraden van ENERGETIX voor kinderen kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
 • Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
 • Vertrouwd kopen met garantie.
 • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
 • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
 • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.

 

Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Wellness Collectie

>> ENERGETIX  Sieraden voor Dames

>> ENERGETIX  Sieraden voor Heren

>> ENERGETIX  Sieraden voor Kinderen

>> ENERGETIX  SportEX Sportarmbanden

>> ENERGETIX voor Dieren en Dierenliefhebbers

>> ENERGETIX Horloges

 

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA