Werking

Sfeerfoto van een oude landkaart met kompas om de relatie te leggen met het aardmagnetisch veld en de magneetkracht in en werking van ENERGETIX Magneetsieraden

ENERGETIX Werking | Meer KRACHT en ENERGIE

Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten. Onze miljoenen klanten wereldwijd willen de magneetkracht van de ENERGETIX sieraden zelf dagelijks ervaren en dicht bij zich hebben. ENERGETIX is niet voor niets onbetwist marktleider als het gaat om de verkoop van magneetsieraden en accessoires.

Magneetkracht voor een beter gevoel van welzijn?

Onze ENERGETIX sieraden brengen momenten van welzijn in het leven van onze klanten. En is daarvoor dan één duidelijke verklaring? Nee, beslist niet! De wetenschap ontrafelt dagelijks nieuwe geheimen in de microkosmos. Er zijn inmiddels meerdere plausibele verklaringen bekend, maar hard wetenschappelijk eenduidig bewijs kan (nog) niet geleverd worden. Gelukkig ontwikkelt ook de wetenschap zich en worden er steeds meer klinische experimenten uitgevoerd, waarvan de resultaten dermate hoopvol zijn, dat dit wel tot verder onderzoek in de toekomst zal moeten leiden.

 

ENERGETIX Werking | Over de magneten in de ENERGETIX sieraden

Zonder magnetisme is er geen leven op aarde mogelijk. Omdat "magneet energie de basis vormt van elke vorm van leven voor alle organismes", aldus winnaar van de Nobelprijs voor Natuurkunde Professor Werner Heisenberg. Sinds heugenis heeft het natuurlijk aardmagnetisch veld bijgedragen aan het optimaal functioneren van ieder levend organisme. Helaas neemt de kracht van ons aardmagnetisch veld af. De kostbare, permanente Neodymium magneten, die verwerkt zijn in de ENERGETIX sieraden daarentegen behouden hun magneetkracht.

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.

De  Wellness-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) of 0,22 Tesla ( of 2200 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin - ook voor uw huisdieren.

 

ENERGETIX Werking | Meer Kracht en Energie door de magneetkracht

In zijn algemeenheid kunnen wij op basis van onze eigen ervaring en de berichten van onze klanten wel oprecht zeggen, dat de ENERGETIX sieraden zeker kunnen bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn hiervan al overtuigd en delen hun ervaringen enthousiast met de mensen in hun omgeving. De beste vorm van reclame is in ons geval dus mond-tot-mond reclame en veel nieuwe klanten kopen een ENERGETIX magneetsieraad of accessoire puur op basis van de persoonlijke aanbeveling van anderen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om zelf te ervaren wat de ENERGETIX sieraden voor u persoonlijk kunnen betekenen.

En wilt u een persoonlijk gericht advies of hierover meer achtergrond informatie wensen? Neemt u dan gerust contact met ons. Wij geven u antwoord op al uw specifieke vragen en delen graag onze ervaringen met de ENERGETIX werking van de sieraden met u.

 

U kunt de ENERGETIX producten zelf uittesten dankzij onze 30-dagen testgarantie

Wij vinden het oprecht belangrijk om ook u kennis te laten maken met de magneetsieraden van ENERGETIX. En om het u gemakkelijk te maken: u kunt de sieraden en accessoires gedurende 30 dagen eenvoudig tegen minimale kosten uitproberen, zodat u vanuit eigen ervaring kunt beoordelen welke effecten u persoonlijk bemerkt. Bent u niet helemaal tevreden of heeft u om welke reden dan ook spijt van uw aankoop, dan kunt u uw aangeschafte artikel gedragen en al binnen 30 dagen retourneren en u ontvangt 85% van uw aankoopbedrag terug. De ingehouden 15% van het aankoopbedrag is een bijdrage in onze verwerkingskosten en natuurlijk de volledige afschrijving van het door u gedragen sieraad of accessoire. De kwalitatieve sieraden van ENERGETIX zijn gelukkig voor iedereen betaalbaar. U kunt bijvoorbeeld al een ENERGETIX armband aanschaffen vanaf €25,00. Door onze 30 dagen testgarantie kunt u uw magneetsieraad of accessoire dus probleemloos tegen minimale kosten van €3,75 dragen en uitproberen.

 

Algemene voordelen van ENERGETIX sieraden

Los van het mogelijke effect van de magneten in de sieraden op uw algemene gevoel van welzijn, hebben de ENERGETIX sieraden ook nog een aantal productgebonden voordelen.

 • de afwerking van de ENERGETIX sieraden is van hoge kwaliteit
 • gemakkelijk (ver)draagbaar - ook geschikt voor mensen met nikkelallergie
 • er zijn geen neveneffecten of bijwerkingen
 • de ENERGETIX sieraden zijn gemakkelijk te combineren met uw andere sieraden
 • comfortabel  om te dragen en gemakkelijk in gebruik
 • de magneetkracht doet ongemerkt zijn werking  en kan niet vergeten worden
 • de magneetsieraden zijn van designers niveau en zien er bijzonder aantrekkelijk uit
 • uitgebreide collectie magneetsieraden passend bij ieders persoonlijke smaak - levensstijl
 • geschikt voor iedereen in het gezin - voor hem - voor haar - voor teenagers - voor kinderen
 • ook aan uw huisdieren is gedacht met een speciale lijn accessoires voor dieren
 • er zijn diverse accessoires (ENERGETIX Wellness) verkrijgbaar, zoals magneetzolen, massagemagneten, magneethart en magneetstripmagneetstaven, magnetrelax slaapmasker en magneetbandage
 • ook aan de innerlijke mens is gedacht - een uniek dagelijks voedingssupplement onder de aansprekende naam ENERGETIX Qicuma. De dagelijkse aanvulling op uw gezonde dieet: een vloeibaar micronutriënten complex van o.a. kurkuma, groene thee, Q10 en Magnesium met fruitige smaak! 100% plantaardig en natuurlijk gluten- en lactosevrij! Geschikt voor veganisten.
 • de ENERGETIX sieraden en accessoires zijn voor iedereen betaalbaar
 • uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding
 • prima garanties: 2 jaar op fabricagefouten, 14 dagen retour- en omruilgarantie, 30 dagen testgarantie

 

Verder nog belangrijk om te weten

 • de ENERGETIX sieraden en accessoires dienen NOOIT ter vervanging van medische hulp in het geval van gezondheidsproblemen! Het is dus zeer belangrijk, dat u een arts raadpleegt bij ernstige klachten of ziekte.
 • Personen, die een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen nodig hebben, mogen geen magneten dragen zonder overleg vooraf met en toestemming van hun behandelend arts. Ook raden wij zwangere vrouwen aan om eerst hun arts te consulteren, voordat zij een magneetsieraad gaan dragen.
 • Er zijn geen bijwerkingen bekend. Sommige mensen kunnen zich wat 'vreemd' voelen of lichamelijke sensaties ervaren, zodra ze een magneetsieraad gaan dragen. Dit gaat vanzelf over. Maar als u dat als onprettig ervaart, kunt u het magneetsieraad even af doen, waarna dit effect snel zal verdwijnen. Went u daarna uw lichaam wat rustiger aan de magneetsieraden door deze steeds afwisselend te dragen en weer even af te doen. U zult dan snel gewend zijn.
 • Wij adviseren u om de ENERGETIX sieraden of accessoires met magneet geregeld en gedurende langere tijd te dragen of te gebruiken. Een aantal uren per dag/nacht is overigens voldoende.
 • Water is een belangrijkste fundamentele stof voor ons lichaam. Wij raden u dringend aan om minstens twee liter water per dag te drinken. U drinkt het best elk uur een klein glas niet bruisend water. Dranken zoals wijn, bier, koffie, thee of frisdrank zijn overigens geen bruikbare vervangers voor zuiver water.
 • Om de smaak van water te verbeteren kunt u een kleine hoeveelheid citroensap of appelsap aan het water toevoegen. Ook kunt u door middel van een ENERGETIX Magneetstaaf de magneetkracht direct in uw water brengen.

 

Vragen over de ENERGETIX Werking? Contact gerust onze ENERGETIX Klantenservice

Onze ENERGETIX Klantenservice helpt u graag verder en kent ruime openingstijden.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 010 - 5220378 (internationaal +31 10 5220378).

 • Maandag t/m Vrijdag : van 09:00 - 22:00 uur
 • Zaterdag en Zondag   : van 12:00 - 22:00 uur

Uw e-mail of vraag via het contactformulier beantwoorden wij heel snel.  Meestal nog dezelfde dag.

Hier gaat u direct naar de Officiële ENERGETIX Webshop voor sieraden met magnetische werking

 

ENERGETIX bestellen in de Webshop

 • Snelle verzending binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling.
 • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
 • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen
 • Vertrouwd kopen bij de grootste ENERGETIX distributeur van Nederland
 • Klantenservice 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur

 

>>  Meer informatie over het gebruik van koper in de ENERGETIX sieraden