Winnaar ENERGETIX Maandactie November 2018

Posted by on zaterdag, 01 december 2018 in ENERGETIX Acties

Afbeelding van een ENERGETIX Rosé Gouden Ketting met Magneten voor Dames t.w.v. € 119,-, die in de ENERGETIX Actie voor November 2018 verloot is onder de klanten van ENERGETIX NederlandENERGETIX Maandactie November 2018

Deze prachtige roségouden ENERGETIX Halsketting t.w.v. € 119,- die wij verloot hebben onder al onze klanten, die in November 2018  bij ons besteld hebben, is gewonnen door Mevrouw Regina Groenestein.

Van harte gefeliciteerd!

 

Bij deze bedanken wij alle klanten van ENERGETIX Nederland voor hun bestelling en vertrouwen. Volgende maand meer geluk gewenst.

 

Nieuwe ENERGETIX Actie December 2018

Vandaag introduceren wij gelijk weer de nieuwe spetterende exclusieve maandactie van ENERGETIX Nederland voor onze bestaande en nieuwe klanten, die in de maand December 2018 een bestelling bij ons plaatsen.

 

#Durftevragen | ‘Like’ ons op Facebook

Heeft u een Facebook Account? Bezoek dan eens de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland. Wij waarderen het enorm als u onze pagina een ‘Like’ wilt geven en wilt volgen. Zo blijft u gelijk steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes over ENERGETIX en de Collectie Magneetsieraden. Ook melden wij daar altijd direct eventuele speciale acties van ENERGETIX Nederland, zoals onze maandacties, maar ook over de start van de voordeelactie, die wij 2 x per jaar aan onze klanten aanbieden.

 

>>  Naar de ENERGETIX Actie December 2018 – exclusief voor klanten van ENERGETIX Nederland

>>  Terug naar ander nieuws over ENERGETIX

>>  Wij stellen het op prijs als u de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland wilt bezoeken en ons daar een duim wilt geven of ons wilt aanbevelen. Onze dank is groot!