ENERGETIX Actie December 2018

Posted by on zaterdag, 01 december 2018 in ENERGETIX Acties

Afbeelding van een Roségouden ENERGETIX Halsketting met een waarde van € 119,-, die op 1 januari 2019 verloot wordt onder de klanten van ENERGETIX Nederland in de ENERGETIX Actie December 2018

ENERGETIX Actie December 2018

 
Op 1 januari 2019 verloten wij een prachtige rosé gouden ENERGETIX Halsketting t.w.v. € 119,- onder alle klanten, die in December 2018  bij ons een bestelling plaatsen.

Deze elegante ENERGETIX Ketting is uitgevoerd in de hedendaagse rosé gouden look, luchtig-licht en zeer comfortabel om te dragen. De gradaties in grootte van de schakels, die richting de sluiting steeds kleiner worden, maken er een absolute blikvanger van. Door de verstelbare sluiting is deze zeer mooi vallende ketting (met twee magneten à 0,12 Tesla) variabel in lengte. Het gaat om een speciale editie van deze ketting, waarvan er maar een beperkt aantal wordt geproduceerd. Dit wordt dus een echt collector's item!

Bent u de winnaar van onze ENERGETIX Actie December, die wij op 1 januari a.s. mogen verrassen?
 

* Voorwaarden van onze ENERGETIX Actie December 2018 voor klanten

  • Deze actie geldt uitsluitend voor nieuwe en bestaande klanten van Luxofit | ENERGETIX Nederland, die in December 2018 een bestelling bij ons plaatsen.
  • Bestellingen kunnen persoonlijk, telefonisch (010-5220378), per e-mail (info@energetix-nederland.nl), via het contactformulier of via onze ENERGETIX webshop geplaatst worden.
  • Bestellen = Recht op Deelname. Iedere bestelling van ENERGETIX Sieraden of Accessoires binnen de actieperiode doet automatisch mee in de verloting van de magneetsieraden - ongeacht de verkoopwaarde van de bestelling.
  • De gewonnen prijs in de ENERGETIX Actie December 2018 wordt in de omschreven uitvoering en zonder verzendkosten aan de winnaar of winnares verstuurd.
  • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor andere ENERGETIX sieraden of andere maten.
  • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of korting op een andere bestelling.

 

#Durftevragen | 'Like' ons op Facebook

Heeft u een Facebook Account? Bezoek dan eens de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland. Wij waarderen het enorm als u onze pagina een 'Like' wilt geven en wilt volgen. Zo blijft u gelijk steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes over ENERGETIX, de collectie en eventuele speciale acties van ENERGETIX Nederland.

 

>>  Ander nieuws over ENERGETIX

>>  Direct naar de ENERGETIX Sieraden in onze Webshop | Altijd Gratis Levering

>>  Wij stellen het op prijs als u de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland wilt bezoeken en ons daar een duim wilt geven of ons wilt aanbevelen. Onze dank is groot!