ENERGETIX Dierendeken

Posted by on maandag, 15 januari 2018 in ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Dierendeken

Altijd bij de hand: ENERGETIX dierendeken met feelgood factor

Energetix dierendeken - wellness voor kat en hondOver deze speciale nieuwigheid zullen zeker alle dierenliefhebbers opgetogen zijn – de aangenaam warme, zachte deken voor onze geliefde viervoeters!

Deze gewatteerde en knuffelig zachte dierendeken in elegant donkerblauw zal uw kleine lieveling gegarandeerd geweldig vinden. De deken, gemaakt van een hoogwaardige en duurzame textielmix, is een comfortabele en warme ondergrond die op elke bodem kan worden gebruikt. Of het nu thuis of onderweg is, hij vormt een perfecte ligplaats, die honden en katten in gelijke mate weten te waarderen. Omdat de dierendeken klein kan worden opgerold en comfortabel met het aangebrachte koord kan worden meegedragen, is hij perfect voor onderweg. Bijvoorbeeld voor gebruik in de auto of  bij een bezoek aan vrienden en kennissen. U kunt de deken altijd bij de hand hebben en snel voor de hond uitrollen om er op te liggen. Daarnaast bevat de dierendeken zeven magneten en kan hij apart op 40 graden gewassen worden.

Wellness comfort voor dieren: in de 84 x 60 cm grote, gewatteerde deken zijn 7 hoogwaardige neodymiummagneten à 0,12 Tesla verwerkt.

Thuis en onderweg: opgerold meet de wasbare dierendeken slechts 32 x 12,5 cm en kan hij eenvoudig overal mee naartoe genomen en gebruikt worden!

Artikelnummer: 4050-1

Prijs: € 89,90 inclusief BTW

De ENERGETIX Dierendeken kunt u hier in de webshop van ENERGETIX Nederland bestellen

 

 

>>   Terug naar ander nieuws over ENERGETIX sieraden

>>  Naar de Home pagina van ENERGETIX Nederland