ENERGETIX Collectie 2020

Posted by on donderdag, 05 september 2019 in ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Collectie 2020 | ENERGETIX NederlandENERGETIX Collectie 2020

Met trots introduceren wij u hierbij de nieuwe ENERGETIX Collectie 2020!
De nieuwe ENERGETIX collectie 2020 heeft het motto „FEEL IT!“

Onze exclusieve ENERGETIX design sieraden met geïntegreerde magneten moet men voelen en ervaren. Wellness in optima forma! De nieuwe sieradencollectie 2020 biedt het beste uit twee werelden: Power & Beauty.  Natuurlijk vindt u in onze nieuwe ENERGETIX collectie 2020 veel nieuwe sieraden, maar ook onze succesvolle ENERGETIX-klassiekers zijn natuurlijk nog steeds te bestellen.

De collecties in de catalogus tonen de diversiteit van onze magneetsieraden. Voor elke behoefte, elke stijl en smaak zijn er vele aantrekkelijke sieraden te vinden. Armbanden, kettingen, ringen en oorbellen zijn binnen de afzonderlijke collecties op elkaar afgestemd en kunnen heerlijk met elkaar worden gecombineerd. Ga in onze shop gewoon op een ontspannen ontdekkingstocht. En u zult zien: voor elke outfit kunt u de bijpassende sieraden vinden – van casual tot speciale elegantie.

 

Nieuwe Thema’s in de ENERGETIX Collectie 2020

Zoals altijd is de ENERGETIX Collectie 2020 weer opgedeeld in verschillende thema’s, zodat de ENERGETIX magneetsieraden qua stijl bij elkaar passen. Ieder jaar zijn er weer aansprekende namen voor de thema’s van deze aparte collecties bedacht, zoals:

PURE LIGHT
LIVE THE MOMENT
HEY!
MAKE MY DAY!
OH LA LA …
SPORTEX ARMBANDEN
WELLNESS & MORE

 

ENERGETIX Collectie 2020 | Magneetsieraden voor het hele gezin

In onze webshop zijn de magneetsieraden in de ENERGETIX Collectie 2020 ook gegroepeerd onder ‘Sieraden’. Zo kunt u snel naar de ENERGETIX magneetsieraden voor dames en heren, voor kinderen en tieners en de sieraden voor dierenliefhebbers en accessoires voor hun huisdieren. Ook de favoriete, waterdichte ENERGETIX SportEX collectie blijft een ‘highlight. Deze superfijne sportieve armbanden zijn nu ook verkrijgbaar in de extra kleine maat XS-S. Eindelijk kunnen zelfs kinderen kiezen voor deze stoere armband.

 

ENERGETIX Collectie 2020 | Wellness | Magneet Accessoires

Onder het kopje Wellness’ vindt u in onze webshop alle magneetaccessoires in de ENERGETIX Collectie 2020. Hier vindt u natuurlijk onze klassiekers, zoals bijvoorbeeld het magneethart | de magneetstrip, de magneetzolen, de massagetools en ontspanningsartikelen zoals het MagnetRelax slaapmasker, het MagnetComfort nekkussen, de MagnetBandage magneetbandages en de wellness artikelen, die speciaal voor dieren ontwikkeld zijn, zoals de ENERGETIX Dierendeken.

Maar in de Wellness categorie vindt u ook nieuwe artikelen, zoals een ENERGETIX Onderzetters met magneten, een ENERGETIX BalancePlus fles met BalancePlus Mix en de ENERGETIX Fascia Ballen voor totale ontspanning.

ENERGETIX Fascia Ballen van Kurk met magneetEen heel nieuw product, dat wij er graag even voor u uitlichten zijn de ENERGETIX Fascia Ballen. Deze set van twee verschillende grootte fascia-ballen kunt u perfect gebruiken voor zelfmassage en om de fascia los te maken. Voor totale ontspanning van uw spieren. Elke bal is gemaakt van natuurlijk kurk en heeft drie magneten. Om ze op te bergen ontvangt u een stoffen tas.

Kortom, het ontwerpteam is er weer in geslaagd om een uitdagende ENERGETIX collectie 2020 samen te stellen, waarin natuurlijk alle actuele sieraden- en modetrends voor 2020 terug te vinden zijn. Wij weten dan ook zeker, dat de nieuwe ENERGETIX sieraden al onze klanten enorm zal aanspreken. Vast en zeker wordt u net zo enthousiast over de nieuwe magneetsieraden en magneetaccessoires in de ENERGETIX Collectie 2020 als wij.

 

Uw bestelling snel in huis –  Gratis Verzending

ENERGETIX Collectie 2020 | Officiële ENERGETIX Webshop

  • Of u nu telefonisch, via e-mail of via onze officiële ENERGETIX Webshop bestelt, wij berekenen u géén verzendkosten!
  • Gratis verzending uiterlijk binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Testgarantie 30 dagen.
  • Vertrouwd kopen met garantie in de officiële ENERGETIX webshop
  • Klantenservice 7 dagen  per week bereikbaar tot 22:00 uur

 

Vragen? Contact de ENERGETIX Klantenservice

Onze ENERGETIX Klantenservice kent ruime openingstijden.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 010 – 5220378 (internationaal +31 10 5220378).

  • Maandag t/m Vrijdag : van 09:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag en Zondag   : van 12:00 – 22:00 uur

Uw e-mail of vraag via het contactformulier beantwoorden wij heel snel.  Meestal nog dezelfde dag, maar altijd  in ieder geval binnen maximaal 24 uur.

 

>>   Terug naar ander nieuws over ENERGETIX sieraden

>>  Naar de Home pagina van ENERGETIX Nederland