Winnaar ENERGETIX Maandactie Oktober 2018

Posted by on donderdag, 01 november 2018 in ENERGETIX Acties

ENERGETIX Actie Oktober 2018 | ENERGETIX NederlandENERGETIX Maandactie Oktober 2018

Deze fantastische ENERGETIX Sieradenset uit de ENERGETIX Brilliant Friends collectie t.w.v. € 170,- die wij verloot hebben onder al onze klanten, die in Oktober  2018  bij ons besteld hebben, is gewonnen door Mevrouw J. van de Beuk.

Van harte gefeliciteerd!
En natuurlijk bedanken wij bij deze alle klanten van ENERGETIX Nederland voor hun bestelling en vertrouwen. Volgende maand meer geluk gewenst.

 

Nieuwe ENERGETIX Actie November 2018

Vandaag introduceren wij gelijk weer de nieuwe spetterende exclusieve maandactie van ENERGETIX Nederland voor onze bestaande en nieuwe klanten, die in de maand  November 2018 een bestelling bij ons plaatsen.

 

#Durftevragen | ‘Like’ ons op Facebook

Heeft u een Facebook Account? Bezoek dan eens de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland. Wij waarderen het enorm als u onze pagina een ‘Like’ wilt geven en wilt volgen. Zo blijft u gelijk steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes over ENERGETIX en de Collectie Magneetsieraden. Ook melden wij daar altijd direct eventuele speciale acties van ENERGETIX Nederland, zoals onze maandacties, maar ook over de start van de voordeelactie, die wij 2 x per jaar aan onze klanten aanbieden.

 

>>  Naar de ENERGETIX Actie November 2018 – exclusief voor klanten van ENERGETIX Nederland

>>  Terug naar ander nieuws over ENERGETIX

>>  Wij stellen het op prijs als u de Facebook Pagina van ENERGETIX Nederland wilt bezoeken en ons daar een duim wilt geven of ons wilt aanbevelen. Onze dank is groot!