ENERGETIX Actie Oktober 2018

Posted by on maandag, 01 oktober 2018 in ENERGETIX Acties

ENERGETIX Actie Oktober 2018 | In de Maandactie Oktober 2018 voor klanten van ENERGETIX Nederland verloten wij deze ENERGETIX Sieraden Set t.w.v. Euro 170ENERGETIX Actie Oktober 2018

Op 1 November a.s. verloten wij  deze schitterende ENERGETIX sieraden set t.w.v. € 170,- onder alle klanten, die in Oktober 2018  bij ons een bestelling plaatsen.

De twee in elkaar grijpende ringen in de ketting met bijpassende armband symboliseren onafscheidelijke saamhorigheid. De waarde van een dergelijke verbinding wordt uitgedrukt door de rijke bezetting met Swarovski® kristallen.Beide sieraden komen uit de Brilliant Friends collectie en zijn niet meer in de actuele ENERGETIX Collectie te bestellen, dus kunnen nu met recht ‘Collector’s Items’ genoemd worden. Ook voor ons is dit de allerlaatste set van deze prachtige magneetsieraden, die wij nog in voorraad hebben. Maar natuurlijk maken wij graag één van onze klanten blij met deze sieraden set in de ENERGETIX Actie Oktober 2018. Bent u de volgende winnaar, die wij op 1 november mogen verrassen?

 

* Voorwaarden van onze ENERGETIX Actie Oktober 2018 voor klanten

  • Deze actie geldt uitsluitend voor nieuwe en bestaande klanten van Luxofit | ENERGETIX Nederland, die in Oktober 2018 een bestelling bij ons plaatsen.
  • Bestellingen kunnen persoonlijk, telefonisch (010-5220378), per e-mail (info@energetix-nederland.nl), via het contactformulier of via onze ENERGETIX webshop geplaatst worden.
  • Bestellen = Recht op Deelname. Iedere bestelling van ENERGETIX Sieraden of Accessoires binnen de actieperiode doet automatisch mee in de verloting van de magneetsieraden – ongeacht de verkoopwaarde van de bestelling.
  • De gewonnen prijs in de ENERGETIX Actie Oktober 2018 wordt in de omschreven uitvoering en zonder verzendkosten aan de winnaar of winnares verstuurd.
  • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor andere ENERGETIX sieraden of andere maten.
  • De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of korting op een andere bestelling.

 

Veel succes iedereen!

>> Terug naar ander nieuws over ENERGETIX sieraden

>> Naar de Home pagina van ENERGETIX Nederland