ENERGETIX IN TOUCH

Afbeelding van een ENERGETIX Horloge met bijpassende magneetarmbanden uit de Collectie ENERGETIX In Touch | ENERGETIX Sieraden Collectie 2019

ENERGETIX IN TOUCH

ENERGETIX IN TOUCH is de naam van één van de nieuwe collecties 2019 van ENERGETIX Magneetsieraden. Exclusieve ENERGETIX design sieraden met de kracht van magneten en een fantastisch visueel effect. Een aantal nieuwe magneetsieraden of sieradensets uit de collectie ENERGETIX IN TOUCH zetten we hieronder graag voor u speciaal in de 'spotlights'.

ENERGETIX In Touch | ENERGETIX Sieraden 2019LUCHTIG, LICHT, GRAFISCH, MODERN
Deze sieradenset, bestaande uit oorhangers, een armband en hanger, alsmede een broche betovert door zijn decoratieve flair. Als motief werd een opvallend ornament met een luchtig en licht ogend patroon gekozen, dat wordt weerspiegeld in alle vier de sieraden. Het driedimensionale oppervlak creëert in het licht een fonkelend schijnsel dat ieders aandacht trekt. Het grafisch moderne ornament met uitsparingen gaat
bij de armsieraden vergezeld van een fijne, sierlijke ketting. De broche is voorzien van een magneet, waarmee deze eenvoudig en flexibel aan uw kleding bevestigd kan worden.

ENERGETIX In Touch | ENERGETIX Sieraden 2019 VLOEIEND, ORGANISCH ZACHT, LICHT

Bijzonder zacht en vloeiend, haast vloeibaar, oogt deze sieradenset, die uit een open armband, een hanger, een ring en creolen is samengesteld. De hoofdrol speelt bij alle sieraden een fijne, organische, zacht uitziende vorm, die door het hoogglans gepolijste roestvrijstalen oppervlak nog intenser oogt. Vooral bij de hanger, maar ook bij de tijdloos mooie creolen, wordt het licht prachtig weerspiegeld. Tip: bijzonder indrukwekkend ziet de combinatie van verschillende armbanden of verschillende ringen eruit.

ENERGETIX IN TOUCH | ENERGETIX Sieraden 2019MODERN, JONG, ROSÉKLEURIG, SUPER EIGENTIJDS
De trendy roségouden look en de super eigentijdse grijstinten maken van deze sieradenset, bestaande uit twee armbanden en een horloge een jonge, frisse blikvanger met sportieve, moderne elegantie. De gevlochten, naar wens verstelbare armband overtuigt door zijn harmonieuze kleurencombinatie van donkergrijze textielband en gepolijste, rosékleurige bolletjes. Ook bij de grijze lederen armband in een velours
look van hoge kwaliteit werd met een gesp in mat rosé en sierlijke, licht rosékleurige, glinsterende kristallen, een contrast in kleur aangebracht. De set wordt afgerond met een ingetogen ontworpen, fijn en slank ogend horloge in roségouden look, waarbij de afzonderlijk verstelbare Milanese armband en de leesbare, heldere wijzerplaat een blikvanger vormen. Tip: combineer met de set meer rosékleurige armbanden en grote, ronde, rosékleurige creolen.

ENERGETIX IN TOUCH | ENERGETIX Sieraden 2019FIJN, MODERN, PORSELEINACHTIG
Deze sieradenset, waarbij zacht roségoud met witte, gepolijste oppervlakken uit koud emaille werd gecombineerd, doet aan fijn porselein denken. Dit prachtige samenspel is zowel bij de moderne hanger als bij de fijn ogende, kleine oorstekers te vinden en keert bij de hangende, ronde hanger aan de roségoudkleurige armband weer terug. De ring wordt gekenmerkt door zijn smalle ringschacht en komt door de glimmende rosé lijnen tegen een witte achtergrond bijzonder schitterend tot zijn recht.

ENERGETIX IN TOUCH | ENERGETIX Sieraden 2019

LICHT, FILIGRAAN, SPEELS
Bij deze sieradenset springen eerst de opvallende, grote oorbellen in de vorm van een grafische bloem in het oog, die geaccentueerd wordt door een kleine, heldere Swarovski® kristal in het midden. Met een even filigraan, delicaat en luchtig-licht design betoveren ook de bloemvormige hanger en de armband met dubbele rij en met drie in elkaar grijpende elementen in het midden. Deze lijken op een gedraaide acht en op het populaire Infinity-symbool, het symbool van de oneindigheid.


ENERGETIX IN TOUCH | ENERGETIX Sieraden 2019INGETOGEN, CASUAL, SPORTIEF, MODERN
Deze set, bestaande uit een smalle open armband, hanger, ketting en ring, waarbij op elk sieraad coördinaten (ENERGETIX in Bingen) zijn gegraveerd, komt over als een herinnering aan een onvergetelijke, favoriete plek. De gepolijste buitenrand vormt een effectief contrast met het matte oppervlak en de afgeschuinde rand - een ingetogen, eenvoudige look die des te sportiever oogt. Ook de ketting uit matte, aan elkaar  geregen bolletjes, onderstreept de moderne casual look. Tip: combineer de opvallende armband met andere sportieve armbanden, bijvoorbeeld met deze dubbel gewikkelde leren armband.

ENERGETIX Magneetsieraden | ENERGETIX Webshop


ENERGETIX In Touch Sieraden bestellen - Telefonisch | Mail | Webshop

  • Bestellen van de ENERGETIX sieraden kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
  • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
  • Vertrouwd kopen met garantie.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.


Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX Be Different

>> ENERGETIX A Class of its Own

>> ENERGETIX SportEX

>> ENERGETIX Happy-Go-Lucky

>> ENERGETIX By Nature

>> ENERGETIX Feelgood Time

>> ENERGETIX For Ever and Ever

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA