ENERGETIX BY NATURE

Afbeelding van ENERGETIX Sieraden uit de ENERGETIX Collectie By Nature | ENERGETIX Collectie 2019

ENERGETIX BY NATURE

ENERGETIX BY NATURE is de naam van één van de nieuwe collecties 2019 van ENERGETIX Magneetsieraden. Exclusieve ENERGETIX design sieraden met de kracht van magneten en een fantastisch visueel effect. Een aantal nieuwe magneetsieraden of sieraden sets uit de collectie ENERGETIX BY NATURE zetten we hieronder graag voor u speciaal in de 'spotlights'.

ENERGETIX BY NATURE | ENERGETIX Sieraden 2019

FILIGRAAN, FIJN, BUITENGEWOON, PERSOONLIJK
Filigraan en fijn ogend en tegelijkertijd een buitengewone creatie vanwege de matte goudkleur – bij deze magneetsieraden staan de organisch gevormde elementen en een zeer persoonlijk design in het middelpunt. De armband ziet er als gevolg van de organisch gevormde en bewegende elementen in verschillende grootte, die doen denken aan kleine, zachte knopjes, uiterst fijn en speels uit. Hetzelfde geldt voor de hanger en de kleine oorstekers met de subtiele fonkeling, waarin vijf kleine, verplaatsbare elementen worden aangevuld door drie heldere Swarovski® kristallen. Op natuurlijke en organische wijze presenteert zich ook de ring, die eveneens door een kleine kristalsteen tot fonkelen wordt gebracht en die doet denken aan een jonge twijg.

 

ENERGETIX BY NATURE | ENERGETIX Sieraden 2019

OPVALLEND, INGETOGEN, HELDER, ELEGANT
De warme, matte goudtint maakt van deze Energetix magneetsieraden een elegante keuze voor elke dag of voor een speciale gelegenheid. Het gouden oppervlak wordt in zijn homogene structuur doorbroken door een motief van wit koud emaille, dat er een harmonieus contrast mee vormt. Het oppervlak van de kleine, ronde oorstekers, de grote ronde hanger en van de nieuwe ringtop benadrukt door hun concave vorm het kleurcontrast. De flexibele magneetarmband in de nieuwe kleurvariant mat goud ziet er bijzonder warm en elegant uit en is een mooie aanvulling op de andere Energetix sieraden van deze set.

ENERGETIX BY NATURE | ENERGETIX Sieraden 2019

NONCHALANT, MARKANT, CASUAL, UITZONDERLIJK
Moderne, uitzonderlijke ENERGETIX sieraden voor mannen ontdekt u bij deze set, bestaande uit een ketting met een hanger, twee armbanden en een tegenstuk voor de Magneetstrip. Het contrast tussen dieper gelegen, zwarte vlakken en de gepolijste driedimensionale lijnen die zich over het oppervlak uitstrekken als touwen, oogt markant en nonchalant. Deze casual used-look doet denken aan een zwarte spijkerbroek in een stone washed look en maakt zowel van de hanger als de tegenhanger en de nieuwe, in grootte verstelbare armband voor het Energy-systeem een buitengewone sieradenstatement. Beproefd drievoudig gewikkeld, maar met een nieuwe kleurencombinatie, presenteert zich de armband met matte, zwarte en grijze roestvrijstalen bolletjes, gemaakt uit lava, onyx en jaspis.

 

ENERGETIX BY NATURE | ENERGETIX Sieraden 2019

INGETOGEN, HELDER, MODERN, MARKANT
Buitengewoon materiaal en een ingetogen, helder design – de perfecte combinatie voor moderne ENERGETIX sieraden met een elegante, mannelijke uitstraling. Zowel bij de rechthoekige hanger als de brede ring springt het matzwarte koolstofoppervlak in het oog, waardoor een geslaagd samenspel ontstaat met een smalle, fijne inlay van roestvrij staal. Door het eenvoudige, ingetogen design kunnen beide sieraden perfect
worden gecombineerd met verschillende armbanden. In het geval van de armband keert de kenmerkende materiaalmix met een gevlochten zwarte band, fijne roestvrijstalen draden en een matte roestvrijstalen sluiting weer terug.

 

ENERGETIX BY NATURE | ENERGETIX Sieraden 2019

NATUURLIJK, ORGANISCH, SPEELS
Als ontsproten aan de natuur – het oppervlak of patroon van deze sieraden in een moderne roségouden look doet denken aan een „pegel“ vol natuurlijke charme vanwege de organische vorm. Bij de hanger aan de donkerbruine textielband werd dit element aangevuld met een kleine, ronde hartjeshanger, terwijl bij de ring een prachtig contrast ontstaat door de gepolijste zijvlakken. De armband kan eenvoudig worden
omgedaan. De sieradenset oogt vooral warm en zacht door het roségouden, matte oppervlak.


ENERGETIX Magneetsieraden | ENERGETIX Webshop

 
ENERGETIX By Nature Sieraden bestellen - Telefonisch | Mail | Webshop

  • Bestellen van de ENERGETIX sieraden kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
  • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
  • Vertrouwd kopen met garantie.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.

 

Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX In Touch

>> ENERGETIX Be Different

>> ENERGETIX A Class of its Own

>> ENERGETIX SportEX

>> ENERGETIX Happy-Go-Lucky

>> ENERGETIX Feelgood Time

>> ENERGETIX For Ever and Ever

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA