ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY

Afbeelding van ENERGETIX Magneetarmbandjes met magneetschuifjes voor Kinderen uit de ENERGETIX Collectie ENERGETIX Happy-Go-Lucky | ENERGETIX Collectie Kindersieraden 2019

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY is de naam van één van de nieuwe collecties 2019 van ENERGETIX Magneetsieraden. Exclusieve ENERGETIX design sieraden met de kracht van magneten en een fantastisch visueel effect. Een aantal nieuwe magneetsieraden of sieradensets uit de collectie ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY zetten we hieronder graag voor u speciaal in de 'spotlights'.

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY | ENERGETIX Sieraden 2019JONG, FRIS, OPVALLEND, UITZONDERLIJK
Deze jonge, frisse set ENERGETIX sieraden schenkt met kleine verrassingen en schattige monsters veel plezier en vreugde. De kleine monsters staan bij de tweedelige oorsbellen op de voorgrond: aan de voorzijde is het hoofd te zien en de dansende voeten flitsen van achter het oor tevoorschijn. Net zo jong en uitzonderlijk ontworpen is ook de donkergrijze, flexibele textielarmband, waar de armen van het schattige monster ingehaakt zijn. Nog een verrassing: de kleine broche monsters, ontworpen in een speld-vorm, toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht.

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY | ENERGETIX Sieraden 2019JONG, GEDURFD, MODIEUS, TRENDBEWUST
Hypermodern en modieus zijn deze Energetix magneetsieraden. Een ketting en een bijpassende magneetarmband, die dankzij de opvallende letters, die samen het woord „blingbling“ vormen, verandert in een jong, gedurfd statement. De kleine Swarovski® kristallen laten de letters nog intenser tot hun recht komen en stralen een moderne fonkeling uit. De Energetix magneetarmband heeft een in grootte verstelbare sluiting en kan, net als de ketting, ideaal worden gecombineerd met de fijne textielarmband en de ringen. U kunt deze ringen laten graveren, waardoor er een zeer persoonlijk en uniek sieradenstatement wordt gemaakt.

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY | ENERGETIX Sieraden 2019CASUAL, FRIS, MODERN, SPORTIEF
Met zijn moderne en fris ogende materiaalcombinatie van leer en roestvrij staal vormt deze sieradenset in de nieuwe ENERGETIX collectie 2019, bestaande uit twee armbanden en een ketting met een hanger, een sportieve casual blikvanger. De tweevoudig gewikkelde, donkerbruine leren armband springt door een fijne ketting, die door de band is geweven, in het oog – een buitengewoon detail dat de casual look verder versterkt. Ook de fijnere armband met zijn kleine, donkerbruine houten elementen en een matte facet geslepen sluiting schittert in een natuurlijke, sportieve nonchalance. De matte roestvrijstalen look keert terug in de hanger, die wordt begrensd door de twee knopen van het zwarte textielkoord. Tip (!): de combinatie van de twee armbanden bij elkaar gedragen ziet er bijzonder mooi uit. Deze magneetsieraden uit de nieuwe Energetix collectie Happy-Go-Lucky kunnen leuk gecompleteerd worden door onze kleine speld in de vorm van een schattig monster.

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY | ENERGETIX Sieraden 2019LEUK, SCHATTIG, KLEURRIJK, KINDVRIENDELIJK
Geheel nieuwe, leuke Energetix sieraden voor kinderen bevat deze set, bestaande uit een ketting met een hanger en een slider in de vorm van een kleine bloem, die door het violette koud emaille prachtig en kleurrijk glinstert. Een speciaal glanspunt vormt een kleine ronde opening in het midden waardoor de roze band te zien is. Met een schattig motief doet ook de ketting de harten van de kleintjes sneller kloppen. De kleine koala uit roestvrij staal werd veredeld met koud emaille en wordt vergezeld door eucalyptusbladeren, omdat de schattige Australische dieren natuurlijk honger hebben en graag hun favoriete gerecht erbij willen hebben. Door de schuifsluiting kan de ketting naar wens in grootte worden aangepast. Tip: zowel de bloemenarmband als de koala-ketting passen perfect bij de armband en oorbellen met het vogelmotief.

ENERGETIX HAPPY-GO-LUCKY | ENERGETIX Sieraden 2019BONT, SCHATTIG, SNOEZIG, PERSOONLIJK
Natuurlijk is er binnen de nieuwe ENERGETIX collectie 2019 ook aan kinderen gedacht. Dit geheel nieuwe repertoire aan magneetschuifjes zal kleine sieradenliefhebbers verrukken. Zowel meisjes als jongens kunnen de nieuwe sliders naar hartenlust combineren met hun favoriete Energetix kinderarmbandjes. De verschillende motieven omvatten een kleine bloem met violet koud emaille, een gele, zeer dynamisch uitziende ster, een lichtblauwe wolk en een schattig klein hartje in fel rood. Maar ook de spreekballon is aan een kleurrijke band, een grote blikvanger, vooral omdat hiermee door een gravering een persoonlijk statement en een echt uniek stuk gecreëerd wordt. TIP (!) - deze magneetschuifjes kunnen heel leuk bij elkaar gedragen worden, waardoor kinderen hun eigen favoriete kinderarmband kunnen samenstellen. De Happy-Go-Lucky collectie is dus speciaal ontworpen door ENERGETIX voor Kinderen.

ENERGETIX Magneetsieraden | ENERGETIX Webshop

 
ENERGETIX Happy-Go-Lucky Sieraden bestellen | Telefonisch | Mail | Webshop

  • Bestellen van de ENERGETIX sieraden kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
  • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
  • Vertrouwd kopen met garantie.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.


Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX In Touch

>> ENERGETIX Be Different

>> ENERGETIX A Class of its Own

>> ENERGETIX SportEX

>> ENERGETIX By Nature

>> ENERGETIX Feelgood Time

>> ENERGETIX For Ever and Ever

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA