ENERGETIX FEELGOOD TIME

Afbeelding van ENERGETIX Sieraden uit de Collectie ENERGETIX Feelgood Time | ENERGETIX Collectie 2019

ENERGETIX FEELGOOD TIME

ENERGETIX FEELGOOD TIME is de naam van één van de nieuwe collecties 2019 van ENERGETIX Magneetsieraden. Exclusieve ENERGETIX design sieraden met de kracht van magneten en een fantastisch visueel effect. Een aantal nieuwe magneetsieraden of wellness accessoires uit de collectie ENERGETIX FEELGOOD TIME zetten we hieronder graag voor u speciaal in de 'spotlights'.

ENERGETIX FEELGOOD TIME | ENERGETIX Collectie 2019MARKANT, OPVALLEND, SPEELS, VOL LEVENSVREUGDE
Markant en opvallend oogt deze massieve roestvrijstalen ENERGETIX magneetarmband, die door zijn gepolijste oppervlak een effectvolle glans laat zien. Door het moderne toggle slotje met gravering is hij gemakkelijk om te doen. De hanger toont het "levensbloem" -motief, dat door ornamentachtige, driehoekige uitsparingen wordt benadrukt. Een trendy armband waarmee u gegarandeerd een uniek sieraden statement maakt. Natuurlijk zijn er bijpassende oorbellen en een hanger met hetzelfde 'Flower of Life' motief. Ook is er een nieuw afdekplaatje/tegenstuk voor het ENERGETIX Magneethart ontwikkeld met de levensbloem. Zo benadrukt u uw levensvreugde. Helemaal nieuw in de Wellness Collectie is de zgn. ENERGETIX MagnetClip. U kunt deze extra krachtige MagnetClip, die dankzij de vormgeving over een dun en enigszins elastisch bovendeel beschikt dat aan de stof blijft vastzitten, aan de tailleband dragen. De slanke uitvoering garandeert een bijzonder comfortabele pasvorm. Visueel zorgt het samenspel van een mat oppervlak en gepolijste zijkanten voor een mooi contrast.

ENERGETIX FEELGOOD TIME | ENERGETIX Collectie 2019HEERLIJK ZACHT, SIERLIJK DESIGN, EXTRA KRACHTIG
Ook het vermelden waard zijn de nieuwe uitvoeringen van onze ENERGETIX Magneetstaven. U zult deze modellen ongetwijfeld kunnen waarderen. Natuurlijk is er waterstaaf verkrijgbaar met de mooie levensbloem. Een elegant waterstaafje, dat in uw glas ook het oog heel wat te bieden heeft. En wat te denken van de wat kortere magneetstaaf Mandala. Deze is ontworpen als een kleine waterstaafje, inclusief een kleine tasje als verpakking - dus perfect om mee te nemen. Aan de onderkant van het staafje zit op het hoogglans gepolijste oppervlak een fijn, ornamentachtig gegraveerd patroon Tegelijkertijd dient deze licht gekromde, vlakke kant als standvlak. Een slim vormgegeven waterstaaf met een taps toelopende vorm en een zacht afgeronde punt. Tenslotte is zeker ook het vermelden waard: de juist wat langere ENERGETIX Magneetstaaf met Vlinder-ornament. Deze nieuwe waterstaaf is door zijn specifieke lengte, niet alleen geschikt voor glazen, maar ook voor waterkannen en flessen. Een betoverend motief vormt de prachtige vlinder, die een kleine Swarovski®-kristal in zijn vleugel herbergt - een geweldig fonkelend detail.

ENERGETIX Magneetsieraden | ENERGETIX Webshop

ENERGETIX Feelgood Time artikelen bestellen - Telefonisch | Mail | Webshop

  • Bestellen van de ENERGETIX sieraden kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
  • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
  • Vertrouwd kopen met garantie.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.


Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX In Touch

>> ENERGETIX Be Different

>> ENERGETIX A Class of its Own

>> ENERGETIX SportEX

>> ENERGETIX Happy-Go-Lucky

>> ENERGETIX By Nature

>> ENERGETIX For Ever and Ever

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA