ENERGETIX BE DIFFERENT

Afbeelding van ENERGETIX magneetarmbanden uit de Collectie ENERGETIX Be Different | ENERGETIX Sieraden Collectie 2019

ENERGETIX BE DIFFERENT

ENERGETIX BE DIFFERENT is de naam van één van de nieuwe collecties 2019 van ENERGETIX Magneetsieraden. Exclusieve ENERGETIX design sieraden met de kracht van magneten en een fantastisch visueel effect. Een aantal nieuwe magneetsieraden of sieraden sets uit de collectie ENERGETIX BE DIFFERENT zetten we hieronder graag voor u speciaal in de 'spotlights'.

ENERGETIX BE DIFFERENT | ENERGETIX Sieraden 2019

JONG, FRIS, BUITENGEWOON, FONKELEND
In het teken van de kosmos en het verlangen naar de grenzeloze vrijheid van het universum staat deze sieradenset, waarin motieven als een UFO, een astronaut of een raket een sensatie veroorzaken. Buitengewoon zijn al de in het oog springende oorbellen met omsluitende stekers, waarin vierkante, kleine Swarovski® kristallen de gepolijste bol van roestvrij staal omringen als kleine sterren als een planeet. Fonkelende kristallen verfraaien ook de fijne ketting met een kleine raket als hanger en de ster-hanger, die een geweldige aanvulling is op de astronaut met het goudkleurige helm vizier. Last but not least, betovert de fijne armband zowel met zijn kleine hangers, een ster, een raket en een UFO, als met de letters die het woord „Space“ vormen.

ENERGETIX BE DIFFERENT | ENERGETIX Sieraden 2019

MODERN, HELDER, INGETOGEN, HEDENDAAGS
Met een modern en ingetogen design presenteert zich deze sieradenset, bestaande uit een horloge en twee roestvrijstalen armbanden. De Flexi-armband betovert door zijn gebruikelijke comfort, maar in een nieuw, smal design, aangevuld met een facet geslepen oppervlak dat prachtig schittert en fonkelt door de reflectie van het licht. De moderne bedelarmband straalt ingetogen en helder, maar is tegelijkertijd speels en door de afwisseling in de hangende schijven van verschillende omvang, zeer flexibel. Het roestvrij stalen horloge met zilverkleurige, lichte wijzerplaat ziet er qua design hypermodern, fijn en slank uit. De Milanese armband kan in grootte worden versteld.

ENERGETIX BE DIFFERENT | ENERGETIX Sieraden 2019

JONG, FRIS, VROLIJK, KLEURRIJK
Deze sieradenset ziet er met zijn kleurrijke details bijzonder jong en fris, misschien zelfs een beetje ‚crazy‘ uit, maar in elk geval uniek en heel persoonlijk. Het motief doet denken aan een cactus, die door bonte accenten gekenmerkt wordt. Een bijzonder sieradenhoogtepunt vormt de hoogglans gepolijste, grafisch ingetogen ogende ring, waarin aan de bovenzijde drie kleine en wat grotere, driedimensionale stippen in de kleuren lichtblauw, paars en lichtoranje schitteren. Ook bij de hanger en de oorstekers zorgen deze „gekleurde stippen“ voor een ongewoon accent. Een geweldige aanvulling is de gevlochten armband in een nieuwe kleurencombinatie uit gepolijste roestvrij stalen kogeltjes en een paars textielkoord, die naar wens in grootte door de schuifsluiting kan worden gevarieerd. Een vrolijke, kleurrijke sieraden set die uitnodigt om moedig en naar hartenlust te combineren, maar dan wel graag met een vleugje kleur en op geheel persoonlijke wijze.

 

ENERGETIX BE DIFFERENT | ENERGETIX Sieraden 2019

INFORMEEL, CASUAL, MODIEUS, BUITENGEWOON
Deze sieradenset, bestaande uit drie zwarte armbanden en bijpassende oorknopjes ademt een bijzonder casual en modieuze uitstraling uit. De zwart-matte schakelarmband ziet er door het design smal en compact uit – perfect voor een mannelijke, casual look. Door de nieuwe, rechthoekige sluiting van mat roestvrij
staal kan hij comfortabel gesloten worden. Een absolute blikvanger is de uitzonderlijk ontworpen leren riem met gepolijste studs, die een effectvol contrast vormen met het zwarte leer. De zwarte oorknopjes blijken een ideale afronding in cirkelvorm te zijn. Tip: combineer de drie armbanden samen – een trendy mix van verschillende, maar zeer goed op elkaar afgestemde stijlen.

 

ENERGETIX BE DIFFERENT | ENERGETIX Sieraden 2019

SPORTIEF, CASUAL, NONCHALANT, MODIEUS
Deze sieradenset, die naast de ring ook een armband en een hanger bevat, springt in het oog door een zegelring in een geheel nieuw, modern jasje. De opvallende, kenmerkende zegelring in een casual used-look is een uniek sieraad dankzij het ornamentachtige, dieper gelegen en zwart gekleurde patroon. Ook in de vierkante hanger is dit motief te vinden, evenals bij de gevlochten textiel armband, waarin het patroon op de sluiting werd gebruikt. Door de andere roestvrijstalen elementen in used look, ziet de armband er bijzonder sportief en modern uit. Sierlijke oorknopjes completeren de set perfect, die overigens ook uitstekend gecombineerd kan worden met de gevlochten armband.

ENERGETIX Magneetsieraden Bestellen | ENERGETIX Webshop


ENERGETIX Be Different Sieraden bestellen - Telefonisch | Mail | Webshop

  • Bestellen van de ENERGETIX sieraden kan telefonisch via 010 - 52 203 78 | per e-mail of via het contactformulier | in de ENERGETIX Webshop
  • Uw bestelling wordt zonder verzendkosten binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
  • Vertrouwd kopen met garantie.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Onze ENERGETIX Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur voor al uw vragen of een goed advies.

 

Overige ENERGETIX Collecties

>> ENERGETIX Body Magnets

>> ENERGETIX Wellness & More

>> ENERGETIX In Touch

>> ENERGETIX A Class of its Own

>> ENERGETIX SportEX

>> ENERGETIX Happy-Go-Lucky

>> ENERGETIX By Nature

>> ENERGETIX Feelgood Time

>> ENERGETIX For Ever and Ever

>> ENERGETIX NEDERLAND | STARTPAGINA