ENERGETIX Magneetsieraden

Magneetsieraden en accessoires ENERGETIX

ENERGETIX Magneetsieraden bestellenMagneetsieraden van ENERGETIX 

Magneetsieraden zijn écht van alle tijden. Sieraden en magneten worden namelijk al sinds duizenden jaren met elkaar gecombineerd. Magnetiet is een natuurlijke magnetische steen. Volgens de overlevering zou Cleopatra deze steen al in de vorm van een amulet gedragen hebben op haar voorhoofd teneinde haar schoonheid te bewaren. En in de historie zijn vele voorbeelden te vinden van wijze en beroemde mensen, die het gebruik van magneten voor therapeutische of geneeskrachtige doeleinden sterk aanbevolen.

Dat ENERGETIX magneten verwerkt in een fraaie collectie magneetsieraden is dus eigenlijk heel logisch.  Het is een gegeven, dat mensen zichzelf al duizenden jaren lang om allerlei redenen graag versieren. In de tijd, dat men nog geen sieraden kon maken, werd de huid geverfd in allerlei kleuren en gebruikte men bladeren, wortels en beenderen als versiering. Toen er eenmaal sieraden waren, dienden deze ook ter versiering, maar ze werden ook gedragen als statusobject, om de talenten van een jager te tonen, als een talisman (om goede geesten aan te trekken), als een amulet (om negatieve geesten af te weren) en als een religieus symbool of zelfs als financiële investering. En vandaag de dag is het natuurlijk voor veel mensen normaal om dagelijks sieraden te dragen ter onderstreping van de persoonlijke uitstraling en identiteit. Het feit, dat de ENERGETIX sieraden speciaal zijn door de verwerking van magneten in de sieraden, zegt iets over de mensen, die ENERGETIX dragen. Kiezen voor ENERGETIX magneetsieraden is een keuze voor een bepaalde lifestyle en daarnaast een welbewuste keuze voor het eigen welzijn.

ENERGETIX Magneetsieraden en Accessoires: een stijlvolle collectie sieraden met magneetkracht. Power & Beauty

 

Materiaal en kwaliteit

De ENERGETIX Magneetsieraden zijn sieraden van hoge kwaliteit. Veelal op basis van een edelplatinastaal en altijd verguld of gerhodineerd. In sommige sieraden is naast de magneten ook wat koper verwerkt. De magneetsieraden zijn natuurlijk ook perfect geschikt voor mensen met nikkelallergie.

 

De Magneetkracht in de Magneetsieraden van ENERGETIX

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht nog maar maximaal 30% kunnen stijgen en niet meer. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden tegelijkertijd te dragen.

De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht. Dit geldt ook voor de ENERGETIX Accessoires, zoals bijvoorbeeld het magneethart, die ook een grotere magneetkracht dan de overige sieraden kennen.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze kunnen slechts in vrij kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Ze bestaan uit een legering van ongeveer 1/5 borium en 4/5 neodymium. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin - ook voor uw huisdieren.

 

Welke magneetsieraden of accessoires zijn het beste?

Het belangrijkste en eenvoudigste advies: U dient het sieraad vooral mooi te vinden! U zult de magneetsieraden tenslotte pas graag willen dragen, als u er echt van houdt. En regelmatig dragen is nu eenmaal een eerste vereiste om zo optimaal mogelijk te kunnen profiteren van het effect van de magneetsieraden. Dat betekent niet, dat u de magneetsieraden 24 uur per dag dient te dragen voor een goede werking, maar het mag wél. Dagelijks dragen is dus belangrijk, maar dat mag ook alleen overdag of  's nachts zijn.

Daarnaast hangt het af van uw individuele behoefte en voorkeur of u liever of beter een ENERGETIX armband (met of zonder koper), een ENERGETIX halsketting, ring, hanger of magneethart wilt dragen. U wilt misschien de magneetkracht direct in uw water brengen met een ENERGETIX magneetstaaf . Belt u ons gerust voor een persoonlijk advies hierin.

 

Ook accessoires en magneetsieraden voor dieren en dierenliefhebbers

Magneetkracht is niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren. Wij zien dan ook steeds vaker, dat de magneetsieraden van ENERGETIX aangeschaft worden voor geliefde (huis-)dieren. Die zijn tenslotte ook wezenlijk onderdeel van het gezin. Dikwijls worden ongelofelijke resultaten bereikt en er bereiken ons dan ook verbluffende berichten. De positieve effecten van de magneetsieraden en accessoires, die we bij dieren zien (evenals overigens bij kleine kinderen), bewijzen dat de bijdrage van de magneetkracht in de magneetsieraden aan het gevoel van welzijn van mens en dier absoluut geen placebo effect is. Want spreken dieren en kleine kinderen niet altijd de waarheid?

Voor dieren is er dus een aparte exclusieve collectie van magneetaccessoires en penningen voor in en aan de halsband, maar de gewone ENERGETIX accessoires worden wel eens ingezet. Bijvoorbeeld een magneethart in een zwachtel. Een nieuwe en door eigenaars van dieren zeer gewaardeerde trend in de huidige collectie zijn de partnersieraden. Voor zowel het dier als zijn baasje. De accenten en thema's van de  accessoires voor uw dier komen terug in diverse ENERGETIX Magneetsieraden voor mensen: in hangers, ringen, kettingen en armbanden. Jawel, er is zelfs een magneetstaaf met 'pootje'.

 

ENERGETIX accessoires

Voor plaatselijk gebruik op ieder gewenste plek van het lichaam bestaan er speciale magneten of accessoires met grotere en sterkere magneten dan die gebruikt worden in de Energetix magneetsieraden. Goede voorbeelden daarvan zijn het ENERGETIX Magneethart, de ENERGETIX Magneetzolen, het ENERGETIX MagnetRelax ontspanningsmasker  en de ENERGETIX Magneet Bandage.

 

Vragen over Magneetsieraden? Contact gerust onze ENERGETIX Klantenservice

Onze ENERGETIX Klantenservice helpt u graag verder en kent ruime openingstijden.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 010 - 5220378 (internationaal +31 10 5220378).

  • Maandag t/m Vrijdag : van 09:00 - 22:00 uur
  • Zaterdag en Zondag   : van 12:00 - 22:00 uur

Uw e-mail of vraag via het contactformulier beantwoorden wij heel snel.  Meestal nog dezelfde dag.

 

ENERGETIX Magneetsieraden bestellenMagneetsieraden bestellen in de ENERGETIX Webshop

  • Gratis verzending binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling.
  • Garantie op fabricage- en materiaalfouten 2 jaar.
  • Retour-/Omruilgarantie 14 dagen.
  • Testgarantie 30 dagen.
  • Vertrouwd kopen in de officiële ENERGETIX Webshop
  • Klantenservice 7 dagen  per week bereikbaar tot 22:00 uur
  • Automatische deelname in de maandelijkse loterij van een GRATIS ENERGETIX Sieraad. Deze maandelijkse actie geldt exclusief voor onze klanten.