ENERGETIX Leesbrillen

Posted by on zaterdag, 27 juli 2013 in ENERGETIX Collectie

ENERGETIX Leesbrillen

 

ENERGETIX LeesbrillenMiljoenen mensen dragen al de ENERGETIX sieraden, omdat zij hun gevoel van welzijn willen verbeteren. De kostbare neodymium magneten zijn nu ook verwerkt in een stijlvolle serie - ready to wear - ENERGETIX leesbrillen.

De magneten zijn geplaatst aan het eind van de twee poten van de bril op belangrijke acupunctuurpunten, zodat deze tijdens het lezen gestimuleerd worden. Volgens de traditionele Chinese acupunctuur 'stroomt de levensenergie' door deze energiepunten. Op deze manier wordt lezen met een ENERGETIX leesbril een moment van welzijn.

 

En......u ziet er ook nog eens fantastisch uit

De ENERGETIX leesbrillen hebben een exclusief design, waarmee u uw persoonlijke stijl kunt benadrukken. Tenslotte wil het oog ook wat! Goed zicht voor ontspannen lezen en tegelijkertijd mag het er ook best goed uit zien. De ENERGETIX leesbrillen zijn van de gebruikelijke hoge ENERGETIX kwaliteit en zijn verkrijgbaar in 2 trendy modellen - Elegant en Contour - allebei in 2 kleuren - zwart en wit. Beide modellen zijn in beide kleuren leverbaar in de 3 meest gebruikte sterktes, te weten + 1,5, + 2,0 en +2,5.

De prijs van een kwalitatieve en trendy ENERGETIX leesbril bedraagt Euro 59,00. Inclusief een stevige brillenkoker om de bril veilig in op te bergen. De ENERGETIX leesbrillen kunnen gerust gedragen worden in combinatie met een ander magneetsieraad van ENERGETIX, maar is ook een goed alternatief voor mensen die normaal geen sieraden dragen, maar wel regelmatig een leesbril.

  

Andere ENERGETIX Wellness Producten

>> ENERGETIX Magneethart | Magneetstrip

>> ENERGETIX Magneetstaaf | Waterstaaf

>> ENERGETIX Magneet Bandage

>> ENERGETIX Massage Magneten

 

>> Meer Nieuws - ENERGETIX Collectie